פורסם 2013 באוקטובר 311 שנים נכון להיום 8 מספק תמיכה ב-DX11.1 ועוד החודש יגיע גם 11.2 לעדכון החדש של WIN8.1בנוסף לביצועים עדיפים במעט על פני 7, אני לא ראה למה לא להתקין 8.כל עוד יש לך יותר מ-2GB RAM תתקין רק 64bit.
פורסם 2013 באוקטובר 311 שנים 64 ביט כמובן מומלץ, מכיוון שיוכל לנצל יותר מ 3.5GB של RAM.win7-8 לא נראה הבדל מהותי כרגע, מניח שרק תאימות למשחקים יש יותר ב7 מכיוון שהיא קיימת יותר זמן.
פורסם 2013 באוקטובר 311 שנים ^ הנחה שגויה, WIN8 בנוי על הבסיס של 7, לכן אין סיבה שהתמיכה תהיה שונה, מה גם שב-8 יש מצב תאימות ל-7 ברמת האמולטור.
פורסם 2013 באוקטובר 311 שנים השאלה בכלל לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב.חלונות 8 עדיף בתקווה שלא יהיו לך באגים.לי אישית יש באגים. לא ממליץגם לי רק שלי יש בעיה ספציפית וגם לבן משפחה וחבר, שכבר כתבתי אותה בדיון דומהאני מסכים עם kdani שחלונות 8 היא מערכת הפעלה יותר טובה מבחינת צריכת משאבים וביצועים וכנראה שלכל אחד יש בעיות שונותלי למשל אישית יש עדיין את הבעיה הבאהWin8 x64. Tcpip.sys DPC latency issue.למי שמתכנן לרשום לי לגבי התיקון שמריצים את שורת הפקודה לביטול הdynamic tick אז זה לא יעזור כי זאת בעיה אחרתWorkaround for Windows 8 freezing issues^ציטוט מהתגובות בעמוד(כשעוד היו קיימות שם תגובות, וציטטתי בפורום אחר עם נושא דומה בגלל זה אני יודע את התגובה) Right, I mentioned this was a workaround for freezing, not "dpc latency peaks, sounds crackling". You obviously have a different issue. נערך 2013 באוקטובר 311 שנים על-ידי rony2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.