עבור לתוכן

המסך במחשב נייד נכבה ללא התראה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מחשב נייד LENOVO מערכת הפעלה win 7 home premium

הבעיה בו זה שהמסך שלו נכבה בלי התראה אבל הנורות במחשב נשארות דולקות (שזה מראה שהוא דלוק),

אז ככה:

ניסיתי להוריד עדכונים, לא הצלחתי להפעיל את LENOVO UPDATE אבל עדכנתי ידני את הכרטיס מסך..

ניסיתי להפעיל עם מערכת הפעלה שונה (BOOT מ- USB) וזה גם קרה,

ניסיתי להפעיל שירים לבדוק אם כשהמסך מתכבה המחשב ממשיך לפעול, המסך התכבה וגם השירים הפסיקו לעבוד..

ניסיתי לחבר למסך חיצוני, וגם הוא התכבה ביחד עם המסך של המחשב..

מה שהצליח זה שכאשר הפעלתי מזגן על קור או שמתי מתחת למחשב את הקרח הזה ששמים בצידנית (כיסיתי עם מגבת) אז הוא פעל אז אני משער שזה איזשהו רכיב שמתחמם אבל אני לא כל כך מבין בזה... אז.. אפשר עזרה? הצעות מזה יכול ליהיות ואיך אפשר לתקן?

תודה רבה!

עריכה: ראיתי שיש פורום מיוחד לניידים, מצטער אם פרסמתי לא בפורום המתאים, אבל נראה לי שזה עדיין קשור לפה כי ראיתי ששמה יש בעיקר הצעות לקניה.. סליחה מראש!

נערך על-ידי FireHouse

פורסם

המסך נכבה לגמרי? או שהוא חשוך ברמה מטורפת? תנסה בחדר חשוך להתאמץ ולראות אם יש תמונה במסך החשוך.

מה דגם המחשב?

פורסם
  • מחבר

כן המסך נכבה, ואמרתי שחיברתי את המחשב (חיבור VGA) למסך רגיל אז גם המסך הרגיל כבה (ורשם NO SIGNAL),

את דגם המחשב אני לא יודע את האמת זה מחשב של חברה שלי ולא כתוב עליו... אני אנסה להסתכל בתוכנה AIDA64 מתי שהוא יפעל לי, אני רק יודע שיש לו כרטיס מסך ATI RADEON HD 4200

אני כבר לא יודע אם זה קשור לחום כי עכשיו הפעלתי אותו פעם ראשונה הוא לא היה חם בכלל והוא נכבה ישר אחרי שנכנס לWINDOWS, מה אתם אומרים יש משהו לעשות או שאני פשוט אוותר ואתן אותו ל-KSP או חנות אחרת?

נערך על-ידי FireHouse

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים