עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת ספקית אינטרנט חדשה (מישהו שמע על FAST?) ועוד מספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט כרגע בין HOTNET לבין ORANGE (שניהם 20 שקלים, למרות שטכנית אורנג' יותר 'יקרים' ב17 אגורות, לפי: http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx )

יש לכם הערות\הארות\המלצות? מה גם שהמבצע של 20 השקלים הללו זה לשנה הראשונה בלבד. מה המחירים ה'רגילים' שלהם לאחר המבצע? כי הייתי רוצה להשאר עם 20 חח

*אוליי גם שווה להזכיר שאני מתכוון להביא XBOX ולשחק GTA V אונליין פה ושם, למקרה שזה רלוונטי.

חשוב לי גם בכללי הפינגים לחו"ל יהיו איכותיים.

עוד משהו, ספקית האינטרנט FAST שמציעה מהירויות גבוהות ב-15 (ללקוחות בזק, שזה אני. להוט זה חמישה שקלים).. שווה משהו או שעדיף ללכת על חברה מוכרת יותר וזהו?

דבר אחרון - אינטרנט אלחוטי.

יש יתרון לאינטרנט אלחוטי (BESIDES THE OBVIOUS), או שעדיף להשאר עם חוטי? כי לפי הגיון בסיסי, חוטי נשמע לי הרבה יותר יציב.

תודה!

פורסם

אני אתייחס רק לשלאה האחרונה - חוטי עדיף על אלחוטי, במיוחד אם ה-PING-ים חשובים לך.

פורסם

ההבדל בין הספקיות לא כזה גדול. קח מה שזול. לא טוב לך? אין התחייבות! תחליף.

חוטי תמיד עדיף על אלחוטי במידת האפשר. גם יציב יותר וגם מהיר יותר.

פורסם

אני תמיד מחבר את המחשב הראשי בחוטי, ושאר המחשבים מה שאפשר חוטי, ומה שלא - אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על התגובות. אז יופי - באמת עדיף כבר להשאר עם החוטי.

אז את העיניין הזה פתרנו - מה לגבי הספקית?

פורסם

יש כמה ספקיות שמציעות מחירים זולים, וגם השאר יכולים לרדת במחיר עם מתעקשים.

אני בהוטנט(עם תשתית 100/2 הוט) ב20 שקל לחודש ואני די מרוצה סך הכל.

הפינג לLOLEUW לדוגמה ממוצע של בין 67 ל85(תלוי בשעות העומס), ואפילו בעומסים הוא מאוד יציב ושחיק.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

גם ממליץ על הוטנט

עם FAST אכלתי רק סרטים רעים, לא מתקרב אליהם יותר גם אם הם ישלמו לי 20 שקל בחודש לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תודה! הלכתי לעמוד הפייסבוק שלהם וקצת נרתעתי:

https://www.facebook.com/hot.net.il/app_518013718270411

תראו כמה זעקות לעזרה שם, וזה רק מהיום.. |:

מה גם שהמחירון שלהם לאחר שנה (תום המבצע) זה 40 ש"ח. אני מאמין שעם ויכוחים אפשר להוריד את זה

אבל באורנג' המחיר מתחיל ונשאר ב-20

נערך על-ידי FortyInch

פורסם

כבר חודשיים עם הוטנט, לאחר שהות מאוד ארוכה אצל בזב"ל. אין הבדל בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים