עבור לתוכן

ניתקל בבעיה בהתקנה "נקיה" של דרייברים ועוד,עזרה!

Featured Replies

פורסם

1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ).

אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון .

2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו ,

השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את הפיזיקס ואת הדרייבר של הגרפיקה וזהו?

פורסם

לא מבין, משהוא לא תקין אצלך, דווקא NVIDIA אמור להיות NEXT NEXT FINISH לא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להתקין ב NEXT NEXT... אבל זה כאילו לא תהיי התקנה נקיה כי אני מתקין על דרייברים קודמים שאני כל הזמן נתקע איתם בגלל שהווינדוס מתקין לי אותם עם איתחול הווינדוס ,

חלק מהמטרה זה שאני רוצה לנקות לגמרי את כונן ה C מנוודיה כי יש לי הרגשה שיש לי שם הרבה "זבל" מכל הדרייברים הקודמים שהותקנו בעבר, תיקיה של NVIDIA שוקלת לי כמעט 3 גי'גה זה לא מוגם? כאשר קובץ ההתקנה רק כ 200מגה+\- ,ואני לא יודע מה בתיקיה ישן ומה חדש על מנת למחוק ולרוקן מקום עד שאני לא אוכל להוריד לגמרי את הדרייברים למחוק הכל מהתיקיות ולהתחיל התקנה נקיה חדשה

פורסם

תסיר הכל, תעלה בSAFEMODE, תחליף לדרייבר גנרי לא של NVIDIA, תאתחל ותתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

"תחליף לדרייבר גנרי "

איך עושים את זה?

ומה לגבי סעיף 2?

נערך על-ידי alexc32

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים