עבור לתוכן

כרטיס מסך מומלץ ל-i3 2120 ו-mATX

Featured Replies

פורסם

מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים,

ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז :cognee:)

שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2.

תודה ;)

פורסם

מה זה לא יקר מדי ?

איזה ספק יש לך ואיזה מארז ?

פורסם
  • מחבר

משהו בסביבות 300 ש"ח.

ויש לי מחשב ממש זול.. כי לא תכננתי מחשב למשחקים פשוט הוא היה זול אז קניתי.

המארז הוא מהזולים הקטנים האלה בלי שם, ספק גנרי "500W".

נראה לך שעם כרטיס מסך טוב i3 2120 יוכל להריץ טוב את GTA V כשיצא ל-PC? או שGTA עובד גם הרבה על המעבד? אני פשוט לא כל כך מבין בזה.. מתי משחק עובד על מעבד ומתי על הכרטיס מסך.. אבל ראיתי סרטונים של GTA V ואמרתי שאני חייב לשחק בזה :cognee:

פורסם

אין לי מושג איך GTA V ירוץ.

בתקציב שלך תנסה למצוא HD7770 מיד שנייה.

פורסם
  • מחבר

בדיוק חשבתי על HD 7770! :jump:

וראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AMD-Radeon-HD7770-2GB-DDR5-PCI-e-DVI-I-HDMI-Display-Port-Graphics-Card-DX5MJ-/331028347132?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item4d12d3b8fc

נראה לך כדאי? זה נראה לי מוזר .. AMD מייצרת גם את הכרטיס ולא רק את השבב? בדרך כלל אלו חברות כמו ASUS, GIGABYTE וכו' לא?

וגם שים לב זו גרסת ה-2GB.

פורסם

2GB לא ייתן לכרטיס ברמה הזאת כלום.

כולל משלוח זה יוצא 530 ש"ח, שזה לא משתלם בכלל לדעתי כשאפשר לקנות אותו בארץ עם אחריות ב - 560 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות :ugly26:

אני לא מוצא HD 7770 ב-300 שח אבל אני אמשיך לחפש :P

פורסם

אם תחליף ספק אז ראיתי ביד 2 את ה - GTX 480 ב - 400 ש"ח, וזה כרטיס מצויין (אבל אני לא יודע אם הוא ייכנס במארז שלך כי הכרטיס די גדול ואמרת שהמארז ג'נרי וצפוף).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה גם בחיפוש כרטיס :la:

גם מאוד צפוף במארז וגם נראה לי שאם אני אמור להחליף ספק כדאי כבר לקנות מחשב חדש ועכשיו אין לי יותר מידי כסף :cwm4:

אז נראה אולי בעתיד פשוט נקנה משהו ..

חח מעניין אם אפשר לקנות הרבה חלקים יד 2 ולהרכיב מחשב פצצה מהם :cwm3: תמיד רציתי לנסות חח כמו פאזל

*אולי באמת אני אעשה ניסוי כזה? ואני אפתח אשכול בפורום אחר לגבי הניסוי הזה? :cwm4:

פורסם

ברור שאפשר, הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע והסבלנות לחפש עסקאות טובות ביד שנייה.

פורסם
  • מחבר

אה ופספסת את השאלה לגבי כרטיסים שכתוב עליהם AMD:cwm4:

AMD גם מייצרת כרטיסים ולא רק GPU ואז OEM למיניהם בונים כרטיס? (כמו ASUS GIGABYTE וכו')

פורסם

עושה רושם שכן, או שהכוונה היתה לכרטיס רפרנס ולא ציינו את היצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים