פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים טוב אז לפני כמה חודשים רכשתי לעצמי מעבד AMD xp 2500+ Barton כחלק ממערכת מחשב חדשה.. הסטפינג של המעבד שלי הוא AQYFA 0340 SPMW ... כשקניתי אותו קראתי כאן בהרבה תארדים שמעבדים שהשבוע ה-40 של 2003 יהיו נעולים.. די התבאסתי מזה אז אפילו לא ניסיתי לבדוק אם המעבד שלי נעול או לא :-\... היה לי קצת משעמם עכשיו אז סתם שוטטתי לי בביוס ורציתי לראות מה קורה כשאני משנה את המכפלה ל-12... שיניתי הפעלתי את המחשב והפלא ופלא !! בפוסט המחשב מציג לי 2003MHZ~ !! בניגוד ל-1830 שאמור להיות לי... בדקתי את זה עם התוכנה WCPUID וגם שם התוכנה הראתה לי שהמכפלה היא 12, באס 167, תדר 2004!! הוכחה : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/mahpela%2012.jpg עכשיו אני אהיה הרבה הרבה פחות מוגבל באובר קלוק ואני אוכל להגיע למשהו הרבה יותר גבוה! ;D
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר תודה יש לי כמה שאלות עכשיו... כשאני על מכפלה גבוהה אז זה יגביל אותי בהעלת הבאס ? או שזה לא קשור ? והבנתי שעדיף למעבדים של AMD להיות על מכפלה נמוכה עם באס גבוה .. זה נכון ? אם כן מה המכפלה המומלצת ? תודה לעונים
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים זה בארטון, שים אותו על 11X200 ותנוח.אם אתה רוצה עוד תוריד מכפלה ל10 ותעשה באס כמה שאתה יכול, 220 לפחות, אם לא הולך 220 כבר עדיף לך 200x11.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר ל-200X11 הגעתי בלי לגעת במכפלה... אני רוצה להגיע למשהו גבוהה יותר.. אם מישהו יוכל לענות לי על השאלותבהודעה הקודמת שמח מאוד!
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר המעבד שלך הוא 40 כמו שאתה כותב או 43 כמו שכתוב בחתימה?תושה שתיקנת אותי... לא שמתי לב שהחתימה שלי שגוייה.. תיקנתי את זה כרגע.. בכל אופן המעבד הוא מהשבוע ה-40 לא 43והוא אמור להיות נעול לפי מה שאמרו לי כשרכשתי אותו...
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אם מישהו אמר לך שהוא 100% נעול הוא טעה. יש הרבה מקרים מדווחים של מעבדים בשבוע 40 שהם פתוחים.בכל מקרה, זה לא משנה את העובדה שרוב המעבדים מעל שבוע 39 נעולים.נ.ב. זה גם לא סיבה לכותרת ממש לא קשורה לנושא. שנה אותה...
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים שינוי המכפלה יעזור לך אם וכאשר הזכרון יגביל אותך.נגיד הFSB המאקסימאלי שהזכרונות שלך עומדים בו בצורה יפה בלי עודף מתח הוא 215, ואם המעבד שלך מסוגל ליותר, אז אתה יכול להמשיך להעלות רק את המעבד בניגוד למערכת עם מעבד נעול שהייתה מגיעה לסוף הדרך מבחינת OC
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים חברת EMP שמיצרים ערכות קירור מים כחול לבןמספקות שירות פתיחת מכפלה לAMDנדמה לי שזה בין ה50 ל100 שקל..ובנצי אם אתה כבר בשוונג של לתקן את החתימה סמסונג זה עם u ולא o...
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים הפתיחת מכפלה שהם מספקים זה רק במעבדים הישנים הנעולים (הפלומינו בעיקר)החדשים נעולים בדרך שאי אפשר לפתוח אותם, יש התחכמות אחת לגרום למחשב לחשוב שהוא mobile ואז לשנות דרך תוכנה את המכפלה אבל זה עובד רק על מספר מאד מצומצם של לוחות.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים בנצי תתחדש על הגילוי! ;Dעכשיו רק נשאר לעלות את הOC לעוד כמה מאות מה"צ......
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים Not only i bought my barton 2500 after you did, but didn't even know what a locked CPU was back then, so the best way to know is to CHECK, what's to be lazy about it ?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר צודק הייתי עצלן... אבל גם ככה עד לא מזמן לא ממש נגעתי באובר קלוק ככה שלא הפסדתי הרבה.. עדיף ככה האמת.. עכשיו אני מבין יותר בכל העניין הזה ועם מכפלה פתוחה אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים בהרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.