עבור לתוכן

תגלית חדשה ומעניינת - המפכפלה שלי לא נעולה!

Featured Replies

פורסם

טוב אז לפני כמה חודשים רכשתי לעצמי מעבד AMD xp 2500+ Barton כחלק ממערכת מחשב חדשה..

הסטפינג של המעבד שלי הוא AQYFA 0340 SPMW ... כשקניתי אותו קראתי כאן בהרבה תארדים שמעבדים שהשבוע ה-40

של 2003 יהיו נעולים.. די התבאסתי מזה אז אפילו לא ניסיתי לבדוק אם המעבד שלי נעול או לא :-\...

היה לי קצת משעמם עכשיו אז סתם שוטטתי לי בביוס ורציתי לראות מה קורה כשאני משנה את המכפלה ל-12... שיניתי הפעלתי

את המחשב והפלא ופלא !! בפוסט המחשב מציג לי 2003MHZ~ !! בניגוד ל-1830 שאמור להיות לי... בדקתי את זה עם

התוכנה WCPUID וגם שם התוכנה הראתה לי שהמכפלה היא 12, באס 167, תדר 2004!!

הוכחה :

http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/mahpela%2012.jpg

עכשיו אני אהיה הרבה הרבה פחות מוגבל באובר קלוק ואני אוכל להגיע למשהו הרבה יותר גבוה! :P ;D

פורסם

בהחלט מוזר...

עכשיו יאלה לעבודה תגיע לבאס גבוה...

פורסם
  • מחבר

תודה ;)

יש לי כמה שאלות עכשיו... כשאני על מכפלה גבוהה אז זה יגביל אותי בהעלת הבאס ? או שזה לא קשור ?

והבנתי שעדיף למעבדים של AMD להיות על מכפלה נמוכה עם באס גבוה .. זה נכון ? אם כן מה המכפלה המומלצת ?

תודה לעונים :P

פורסם

זה בארטון, שים אותו על 11X200 ותנוח.

אם אתה רוצה עוד תוריד מכפלה ל10 ותעשה באס כמה שאתה יכול, 220 לפחות, אם לא הולך 220 כבר עדיף לך 200x11.

פורסם

המעבד שלך הוא 40 כמו שאתה כותב או 43 כמו שכתוב בחתימה?

פורסם
  • מחבר

ל-200X11 הגעתי בלי לגעת במכפלה... אני רוצה להגיע למשהו גבוהה יותר.. אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות

בהודעה הקודמת שמח מאוד!

פורסם
  • מחבר

המעבד שלך הוא 40 כמו שאתה כותב או 43 כמו שכתוב בחתימה?

תושה שתיקנת אותי... לא שמתי לב שהחתימה שלי שגוייה.. תיקנתי את זה כרגע.. בכל אופן המעבד הוא מהשבוע ה-40 לא 43

והוא אמור להיות נעול לפי מה שאמרו לי כשרכשתי אותו...

פורסם

אם מישהו אמר לך שהוא 100% נעול הוא טעה. יש הרבה מקרים מדווחים של מעבדים בשבוע 40 שהם פתוחים.

בכל מקרה, זה לא משנה את העובדה שרוב המעבדים מעל שבוע 39 נעולים.

נ.ב. זה גם לא סיבה לכותרת ממש לא קשורה לנושא. שנה אותה...

פורסם

נ.ב. זה גם לא סיבה לכותרת ממש לא קשורה לנושא. שנה אותה...

תודה.

פורסם

שינוי המכפלה יעזור לך אם וכאשר הזכרון יגביל אותך.

נגיד הFSB המאקסימאלי שהזכרונות שלך עומדים בו בצורה יפה בלי עודף מתח הוא 215, ואם המעבד שלך מסוגל ליותר, אז אתה יכול להמשיך להעלות רק את המעבד בניגוד למערכת עם מעבד נעול שהייתה מגיעה לסוף הדרך מבחינת OC

פורסם

חברת EMP שמיצרים ערכות קירור מים כחול לבן

מספקות שירות פתיחת מכפלה לAMD

נדמה לי שזה בין ה50 ל100 שקל..

ובנצי אם אתה כבר בשוונג של לתקן את החתימה סמסונג זה עם u ולא o...

פורסם

הפתיחת מכפלה שהם מספקים זה רק במעבדים הישנים הנעולים (הפלומינו בעיקר)

החדשים נעולים בדרך שאי אפשר לפתוח אותם, יש התחכמות אחת לגרום למחשב לחשוב שהוא mobile ואז לשנות דרך תוכנה את המכפלה אבל זה עובד רק על מספר מאד מצומצם של לוחות.

פורסם

בנצי תתחדש על הגילוי! ;D

עכשיו רק נשאר לעלות את הOC לעוד כמה מאות מה"צ......

פורסם

Not only i bought my barton 2500 after you did, but didn't even know what a locked CPU was back then, so the best way to know is to CHECK, what's to be lazy about it ?

פורסם
  • מחבר

צודק הייתי עצלן... אבל גם ככה עד לא מזמן לא ממש נגעתי באובר קלוק ככה שלא הפסדתי הרבה..

עדיף ככה האמת.. עכשיו אני מבין יותר בכל העניין הזה ועם מכפלה פתוחה אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים בהרבה ;):)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים