פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים שלוםהתקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשארעכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטיהוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זהאיך אני מעיף את זה לכל הרוחות???תודה מראש לכל מי שעוזר(מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים אתה צריך להוריד את המערכת שאתה לא רוצה מה-boot.ini. לך להתחל ותכתוב msconfigשם תחת הלשונית boot יש לך את מערכות ההפעלה השונות שמותקנות. תמחק את מה שאתה לא רוצה.
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים מחבר תודה אבל זה עשה חצי עבודהזה עדיין נותן לי אפשרות של לבחור גירסה מוקדמת של ווינדוס (רק באנגלית כמובן כן?)
פורסם 2013 בספטמבר 2911 שנים סמן את המערכת הנכונה כברירת מחדל, וקבע את הTIMER ל7 שניות.אם אחר כך המערכת עולה אוטומטית אחרי 7 שניות, קבע שניה אחת וזהו.
פורסם 2013 באוקטובר 311 שנים זאת תוכנה שעוזרת לך לערוך את הbootloader וגם את התפריט שלו.ניסית לפחות להקדיש כמה דקות כדי לקרוא את זה באתר שלהם? באמת שזה לא נראה טוב לשאול את זה אחרי הקישור שהבאתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.