עבור לתוכן

לוח או ספק כוח הלך, מה לדעתכם קרה?

Featured Replies

פורסם

על פניו לוח ישן חוסר תאימות בין הזיכרונות יכולה להיות הבעיה כל נושא של לקחת את הלוח ולהעלות אותו בחוץ פיתרון נהדר.. במידה ועזר..

אני ההיתי ממליץ. לעבוד לפי סדר הפעולות הבא.

1. בדיקת ספק כוח.

2. ניקויי מגעים של זכרונות ומעבד.

3. לבדוק עליה עם כל זכרון בנפרד.

במידה ואין פוסט עדיין ככל הנראה הלך הלוח..

נ.ב לפני הכל איפוס ביוס.!!

מאמין שעזרתי מאוד דרך אגב בכל הניסוים שאתה עושה אל תחבר לא דיסק קשיח לא צורב לא כרטיס מסך לא כלום!! :)

פורסם

תעלה תמונה איכותית וברורה של הלוח וצלם את הקבלים מכמה זוויות, אפילו שהם איכותיים אפשר לזהות מדי פעם אם שינו מעט צורה או התנפחו מעט.

פורסם
על פניו לוח ישן חוסר תאימות בין הזיכרונות יכולה להיות הבעיה כל נושא של לקחת את הלוח ולהעלות אותו בחוץ פיתרון נהדר.. במידה ועזר..

אני ההיתי ממליץ. לעבוד לפי סדר הפעולות הבא.

1. בדיקת ספק כוח.

2. ניקויי מגעים של זכרונות ומעבד.

3. לבדוק עליה עם כל זכרון בנפרד.

במידה ואין פוסט עדיין ככל הנראה הלך הלוח..

נ.ב לפני הכל איפוס ביוס.!!

מאמין שעזרתי מאוד דרך אגב בכל הניסוים שאתה עושה אל תחבר לא דיסק קשיח לא צורב לא כרטיס מסך לא כלום!! :)

זה הכיוון, חוצמזה אם הלוח לא מצפצף ולא כלום ניתן לרדת שלב נוסף בפירוק - להפעיל את הלוח אם מעבד, בלי זכרון, ולשחק איתו עד שיהיו צפצופים של זיכרון - מה שמאפשר לשלול גם כרטיסי זיכרון וסלוטים דפוקים. אחריי שיש צפצופים ניתן להוסיף את הזיכרון

ויש לוחות שצריך לשחק איתם יותר - לפרק, להרכיב, לנסות כמה סטיקים של זיכרון וכמה כרטיסי מסך (במקרה של לוח ללא כרטיס מסך מובנה) אפס BIOS ובסוף הם עובדים - לוחות שיש להם בעיה אם כרטיס זיכרון או כרטיס מסך ספציפי גם אם הוא תקין לגמרי ועובד במחשב אחר....

פורסם
  • מחבר

יש לי נסיון בתחום, אז את כל הנ"ל כבר ניסיתי.

1. בדקתי עם ספק אחר.

2. הוצאתי זכרונות, ובדקתי עם ובלי וכו', כנ"ל לגבי מעבד, פתחתי, ניקיתי את התושבת עם אוויר והחזרתי, ניסיתי מעבד אחר ולא עסד.

3. לא עובד עם או בלי זיכרון.

אין פוסט אף פעם וכפי שכתבתי הוא מכבה עצמו אוטומטית. (כתבתי למעלה את השלבים בהדרדרות)

בכל מקרה לבקשת הקהל אני מצרף תמונות של הבר מינן:

PA011037.jpg

PA011038.jpg

PA011039.jpg

PA011040.jpg

PA011041.jpg

PA011044.jpg

זה הכיוון, חוצמזה אם הלוח לא מצפצף ולא כלום ניתן לרדת שלב נוסף בפירוק - להפעיל את הלוח אם מעבד, בלי זכרון, ולשחק איתו עד שיהיו צפצופים של זיכרון - מה שמאפשר לשלול גם כרטיסי זיכרון וסלוטים דפוקים. אחריי שיש צפצופים ניתן להוסיף את הזיכרון

ויש לוחות שצריך לשחק איתם יותר - לפרק, להרכיב, לנסות כמה סטיקים של זיכרון וכמה כרטיסי מסך (במקרה של לוח ללא כרטיס מסך מובנה) אפס BIOS ובסוף הם עובדים - לוחות שיש להם בעיה אם כרטיס זיכרון או כרטיס מסך ספציפי גם אם הוא תקין לגמרי ועובד במחשב אחר....

נערך על-ידי kkffiirr

פורסם

יש לי בצד לוח דומה קצת יותר ישן של GB (מבוסס 945) אם בעיה זהה ואין לי שמץ מה יש לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים