עבור לתוכן

לוח אם ל-A64

Featured Replies

פורסם

איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ?

לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" ^_^ השתמש ב-VIA.

ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=).

בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב.

אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה.

נ.ב.

בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן ?

פורסם

ה- K8T800 של VIA עדיף, כרגע הוא נחשב ליותר טוב. אבל בכל-זאת אני מציע לחכות קצת ולחכות שיצאו לוחות-אם חדשים (מבוססי שבבי ALI ו- SIS 755).

A64 3000+ עדיף. כי הוא השקעה הרבה יותר טובה לעתיד - כרגע, הוא גובר (ובהרבה) על ה- 2.8C, ובזירת ה- 64Bit לא תהיה השוואה בכלל.

עוד דבר, הטווינמוס עדיפים. הם היחידים שמציעים CAS2 בטווחי המחירים שלהם, ואם המהירות מספיקה לך אז בכלל סבבה. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים