עבור לתוכן

מחשב נתקע בבדיקת כרטיס גרפי

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה, אני אספר לכם את הסיפור שלי ...

קניתי זיכרונות חדשים למחשב , היה לי 4 גיגה קניתי עוד 4 גיגה נוספים אותו כרטיסים אותו חברה ועכשיו יש לי 8.

כשבאתי להרכיב אותם לא היה מקום איך להכניס אותם ולא היה מקום בכלל לכרטיסים כי המאוורר של המעבד הפריע, החלפתי מאוורר שיותר נותן מרחב לזכרונות ... עד פה הכל בסדר. אחרי שעה שעתיים קפץ מסך כחול ואתחל את עצמו. המשכתי לעבוד עליו ואחרי עוד שעה משהו כזה עשה אתחול לבד. עשיתי פרמוט לא עזר.. לקחתי את המחשב לטכנאי ...עשה לי עדכון לביוס... הוא אומר שאחרי יום שלם שהמחשב היה דלוק הוא לא אתחל ... אבל התברר שיש בעיה אחרת ... כשניסה להריץ 3DMARK הוא אומר שהמחשב נתקע כל פעם אחרי מאמץ של חצי שעה פחות או יותר... הוא עשה את זה כמה פעמים ונתקע כל הזמן. עכשיו המחשב חדש יחסית הוא בן שנתיים . מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס מסך חדש אני לא משתמש כבד.. המפרט שיש לי זה :

לוח אם : GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3

זיכרון8GB DDR3 GSKILL RIPJAWS X

מעבד I7 2600K

ספק כוח SEASONIC 850W

כרטיס מסך HD 6950 שעשיתי לו פלאש ל 6970 לפני שנתיים שלא עשה בעיות עד עכשיו.

בבקשה תעזרו לי. תודה

נערך על-ידי psybrain

פורסם

הוא טכנאי הוא לא אמור לסדר לך את המחשב כדי שיעבוד? שילמת לו אז שיסדר גם את הבעיה הזו. זה נשמע כאילו כרטיס המסך מתחמם ולכן קורס, בדרך כלל ניקוי טוב מסדר את הבעיה ואם לא אז להחליף משחה גם.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה להגיד לך. הוא אומר שהמעבד לא מתחמם בכלל הוא מגיע ל 45 מעלות. .. הכרטיס מסך נקי בכלל המחשב כולו מבפנים אין בו אבק.. אם המעבד לא מתחמם אז זה לא קשור למשחה לא?

פורסם

לא דיברתי על המעבד דיברתי על הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי למה התכוונת משחה

פורסם

אתה בטוח ב- 100% שהסטיק החדש זה בידיוק אותו דגם כמו הקודם ?

לגבי הזיכרונות אז תוודא שההגדרות שלהם בביוס נכונות או שיותר פשוט תבדוק אם הפרופיל XMP שלהם מופעל ולאחר מכן תריץ במשך לילה שלם את התוכנה MEMTEST בשביל לבדוק את תקינות הזיכרונות.

לאיזה טמפ' הכרטיס מסך מגיע במאמץ ?

פורסם

יש על המעבד של כרטיס המסך גם משחה. תריץ את המבחן ותבדוק טמפרטורה.

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות תואמים בול אותו דבר אותו חברה אותו מהירות אותו דבר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

את האמת שאני לא יודע לאיזה טמפרטורה מגיע הכרטיס מסך.. המחשב עדיין לא אצלי. מה אני אמור לעשות חברה . תדריכו אותו מה מה צריך לעשות מה לבדוק שלב שלב . אני פשוט מבולבל

נערך על-ידי psybrain

פורסם

רשום לך מה לעשות גם לגבי זיכרוננות וגם לגבי כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

מה אני אמור לעשות עם הכרטיס מסך הוא סגור

פורסם

צריך לראות לאיזה טמפ' הוא מגיע במאמץ.

הייתי אפילו מנסה להריץ עם תוכנת מאמץ כמו FURMARK איזה שעה אבל צריך לשים לב לטמפ' של הכרטיס מסך תוך כדי שהתוכנה רצה כדי לא להכנס לאזור של טמפ' קריטית.

אני גם הייתי מנסה לעבור לביוס המקורי. אם יש לך כרטיס מסך עם שני ביוסים אז אפשר לעבור בינהם בקלות ואולי אם תעביר לביוס השני אז שם צרוב המקורי (אפשר להבחין ביניהם לפי כמות השיידרים).

פורסם
  • מחבר

כמה טמפרטורה לכרטיס מסך צריך להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים