עבור לתוכן

מבקש המלצה לסמארטפון סיני עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אומרים שיש זיכרון מערכת וזיכרון פנימי והם נפרדים אחד מהשני.

• תגובות 151
  • צפיות 35k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אין שום טעם לקנות עכשיו מכשירים מרובעי ליבות בטווח המחירים של 200 דולר ומעלה כי כבר יש מכשירי 8 ליבות שרק ילכו ויתרבו כשנגיע לשנת 2014.

שטויות גמורות.

פורסם
שטויות גמורות.

יואיל כבודו להסביר ?

מתחיל כבר להיות זמין דגם של ZOPO שנקרא ZP988 עם נתונים מצויינים ומחיר בסביבות 300 דולר (השקה).

מדוע לא להמתין למכשיר כזה ולהמשיך לקנות את ה 6589 ? (ואני לא מדבר על מכשירים של 100-200 דולר).

יש גם מכשיר 6 אינץ' שכבר נמכר בפנדהוויל ב 250 דולר ומבוסס מעבד 8 ליבות. מה רע ?

פורסם

^ מה טוב?

פורסם

הנה כמה מכשירים עם "רק" 4 ליבות:

נקסוס 5, LG G2, HTC ONE, אייפון 5S

בינתיים אף אחד מאלה לא קרוב לניצול מלא של כל כח העיבוד.

פורסם
הנה כמה מכשירים עם "רק" 4 ליבות:

נקסוס 5, LG G2, HTC ONE, אייפון 5S

בינתיים אף אחד מאלה לא קרוב לניצול מלא של כל כח העיבוד.

האייפון דו ליבתי ,למרות שמבחינת כח עיבוד שתי הליבות לא נשארות חייבות למרובעי הליבות .

פורסם

כן, באתי לכתוב עליו "ואפילו 2 ליבות" ופספסתי משום מה.

עזוב את זה, למחשבים ביתיים חזקים יש 4 ליבות, אז בהחלט לא כדאי לקנות טלפון עם 4 ליבות עכשיו :screwy:

פורסם

יופי של סיבה באמת...עזרת המון למשתמשי הפורום..

אתה משווה מכשירים של 600-1000 דולר למכשירים של 200-350 דולר ?

כשיש לך אחד ליד אחד סמארטפון עם מעבד מהדור הקודם וסמארטפון עם מעבד חדיש יותר והמחיר מאד דומה, למה לכל השדים והרוחות לקנות את הדגם הקודם ?

לא כתבתי בשום מקום שמי שכבר קנה 6589 ירוץ לזרוק אותו ולקנות אחד חדש יותר.

חוץ מזה שהדגמים החדשים מגיעים עם מעבד גרפי חזק יותר שאמור לפצות על הקושי של המעבד הקודם לדחוף את מסכי ה FULL HD וזאת כבר סיבה טובה לקנות מכשיר חדיש יותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האייפון דו ליבתי ,למרות שמבחינת כח עיבוד שתי הליבות לא נשארות חייבות למרובעי הליבות .

וואו אתם אשכרה כותבים פה שטויות במיץ עגבניות.

מה הכנסת אייפון עכשיו ? אייפון עולה 4000 שקל ! אני מדבר על מכשירים שעולים 500-1000 שקל ! איפה פה ההשוואה בכלל ? חוץ מזה שאפל תופרת חבילה מותאמת של מעבד עם מערכת הפעלה שרצה עליו חלק. כן, הגרפיקה באייפון 4 שהיה לי פעם עובדת חלק יותר מאשר על הזופו C2 עם ה-4 ליבות שלו. מה זה קשור ?

ומדובר על מעבדי 4 או 8 ליבות תקציביים, זולים, שלא משתווים ל snapdragon או ה tegra שהמכשירים שמבוססים עליהם עולים הרבה יותר.

פורסם
יופי של סיבה באמת...עזרת המון למשתמשי הפורום..

אתה משווה מכשירים של 600-1000 דולר למכשירים של 200-350 דולר ?

כשיש לך אחד ליד אחד סמארטפון עם מעבד מהדור הקודם וסמארטפון עם מעבד חדיש יותר והמחיר מאד דומה, למה לכל השדים והרוחות לקנות את הדגם הקודם ?

לא כתבתי בשום מקום שמי שכבר קנה 6589 ירוץ לזרוק אותו ולקנות אחד חדש יותר.

חוץ מזה שהדגמים החדשים מגיעים עם מעבד גרפי חזק יותר שאמור לפצות על הקושי של המעבד הקודם לדחוף את מסכי ה FULL HD וזאת כבר סיבה טובה לקנות מכשיר חדיש יותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

וואו אתם אשכרה כותבים פה שטויות במיץ עגבניות.

מה הכנסת אייפון עכשיו ? אייפון עולה 4000 שקל ! אני מדבר על מכשירים שעולים 500-1000 שקל ! איפה פה ההשוואה בכלל ? חוץ מזה שאפל תופרת חבילה מותאמת של מעבד עם מערכת הפעלה שרצה עליו חלק. כן, הגרפיקה באייפון 4 שהיה לי פעם עובדת חלק יותר מאשר על הזופו C2 עם ה-4 ליבות שלו. מה זה קשור ?

ומדובר על מעבדי 4 או 8 ליבות תקציביים, זולים, שלא משתווים ל snapdragon או ה tegra שהמכשירים שמבוססים עליהם עולים הרבה יותר.

דיברתי איתך בכלל ? התגובה היתה מופנת לגיל לא אליך .

פורסם
דיברתי איתך בכלל ? התגובה היתה מופנת לגיל לא אליך .

רוצה המלצות לגנון ? יש לי כמה בשבילך.

פורסם

עם תגובה כזאת בוגרת ,אני משער שאתה כבר בחרת את הגנון שלך , לא כך ?

פורסם

זה הגיוני שמיום חמישי שעבר המצב עדיין נשאר על התקבלה משוויץ ב-28/11/2013?

פורסם

אתה בודק באתר של דואר ישראל?(אני מניח)

יכול להיות שהמכשיר נתפס במכס:undecided:

פורסם

^ כן, אני בודק באתר של דואר ישראל... גם עם מיסים המחיר שלו עדיין משתלם.

פורסם

נראה גם שזה קצת יותר מידי ימים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים