עבור לתוכן

צריך עזרה לגבי ה CPU

Featured Replies

פורסם

אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי

amd athlon xp 2500+

1.83 ghz

512 mb of ram

333 ddr

redaon 9200

פורסם

אם אני לא טועה אתה גם לא יכול להפעיל אתה אנטי וירוס ו REGEDIT ודברים כדומה?

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אחי , לך לtask manager ושם לprossces ותנסה לסגור כל מיני פרוססים שנראים לך לא בסדר עד שאתה מגיע לאחד שמוריד לך את הCPU USAGE.... שאתה מוצא אותו פשוט לך לחיפוש ותמחק את הקובץ המסויים הזה , זה קורה הרבה בXP.

פורסם

חחחח, תרגיע אם הוא לא מבין בזה הוא עוד עלול לסגור תהליך חיוני לוינדוס....

זאת בעיקרון התשובה באמת... אבל בהתחלה תסגור אך ורק יישומים שלידם מופיע ה- user name שלך...

לא system או כל דבר אחר !!

אחרי שמצאת את היישום המעיק מומלץ להוריד אותו מהעליה של המחשב דרך msconfig...

פורסם

פשוט תבדוק בלשונית ה-Processes את העמודה של CPU. כתוב בה בדיוק כמה אחוזים מהמעבד לוקח כל תהליך.

לחיצה על הכותרת של העמודה הזאת (האותיות CPU למעלה) תסדר את התהליכים לפי אחוזי הזיכרון שהם מנצלים.

תעבור לקצה הרשימה ותראה איזה תהליך אוכל לך את המעבד.

תכתוב פה מה התהליך הזה (סביר להניח שהוא ספייוור כלשהו או טרויאני ולא איזה תהליך נחוץ של ווינדוס).

פורסם

אמממ

אין לי בעיה או משהו, אבל יש לי שאלה: המספרים בעמודה של ה-CPU זה אחוזים?

כי יש לי שם "תהליך לא פעיל של המערכת" (של SYSTEM כמובן) שתופס לי אומנם רק 20K מהזכרון, אבל בעמודה של CPU יש לי מספרים שנעים בין 54 במקרה הטוב ל-98 (!!!) במקרה הרע...

וגם אי אפשר לסגור אותו...

מישהו יודע מה לעשות עם זה?

נ.ב

אומנם אפשר לעשות נזק אם סוגרים תהליכים קריטיים, אבל את רוב התהליכים הממש חשובים הוא לא נותן לך לסגור.

פורסם

כן ....זה אחוזים....

בתהליך לא פעיל זה מראה לך את האחוזים הפנויים מן המעבד

94 אחוז זה אומר שהמחשב לא מבצע כמעט כלום...וזה לא רע...זה טוב

תסגור את svchost

ואז תראה שהוא לא בדיוק מונע ממך להרוס את המחשב...

נ.ב.

תיווצר לך תופעה כמו של וירוס התולעת בלאסטר(60 שניות)

פורסם

סגרתי את svchost לא פעם ולא פעמיים (לפני שידעתי מהזה, וחשבתי שזה ספייוור או משהו.... הקטע של ההוסט... ;D ), ולא קרה לי שום דבר רציני...

כמה פעמים הלך לי הסאונד (זמנית, עד שעשיתי ריסטרט), ופעמים אחרות לא קרה כלום. הכל תלוי באיזה svchost אתה מנטרל.

חוצמזה, אמרתי שחלק מהתהליכים לא הורסים את המחשב בסגירה שלהם, ובכלל לא התכוונתי לדבר על זה...

מה שהתכוונתי זה שיש תהליכים קריטיים שאתה פשוט לא יכול לסגור, בדיוק בגלל הסיבה שאתה יכול לגרום נזק...

נ.ב

תודה על ההסבר.... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים