פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים כרגע, דרך הביוס אין לי אפשרות לכייל את המכפיל אלא רק באמצעות ג'מפר ע"ג הלוח. האם זה אומר שהמכפיל שלי נעול ? בהנחה שהמכפיל נעול האם ג'ימפור יפתור את הבעיה ? תודה.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מסתומרת אתה לא יכול "לכייל" את המכפלה דרך הביוס ? לא הבנתי כל כך.. אמורה להיות לך בקטגורייה הראשונהאיפה שיש את המכפלה והבאס אפשרות לשנות מ 2500+ ל- user defind ואז המכפלה והבאס יהיו ניתנים לשינוי..תשנה את המכפלה ותראה אם זה עושה משהו..
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר יש לי אפשרות לכייל רק את הבאס. המכפלה בכלל לא מופיעה בביוס.ג'ימפור פיזי של המכפלה יעזור ?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים המכפלה של המעבד שלך היא 11, תנסה לג'מפר בלוח שלך למכפלה יותר נמוכה משהוא כמו 10.5 , אם המחשב עושה פוסט ומראה לך 1743MHZ (או משהו בסביבות *הסטיות של כל מיניי לוחות*) אז המכפלה פתוחה ואם הלוח לא עושה פוסט (או אפילו עושה ולא הישתנה מהירות המעבד) אז המכפלה נעולה.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר המכפלה של המעבד שלך היא 11, תנסה לג'מפר בלוח שלך למכפלה יותר נמוכה משהוא כמו 10.5 , אם המחשב עושה פוסט ומראה לך 1743MHZ (או משהו בסביבות *הסטיות של כל מיניי לוחות*) אז המכפלה פתוחה ואם הלוח לא עושה פוסט (או אפילו עושה ולא הישתנה מהירות המעבד) אז המכפלה נעולה.מה הכוונה ב" פוסט" ? התכוונת האם המחשב מאתחל את עצמו (restart) ?
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים PSOT זה המסך הראשון שהמחשב מציג. אם הוא עולה, הוא עושה פוסט. אם לא אז לא
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מחבר PSOT זה המסך הראשון שהמחשב מציג. אם הוא עולה, הוא עושה פוסט. אם לא אז לא אחלה,תודה. אגב, שאלה באותו נושא, מה משמעותו על המכפיל (multiplier) ? מה תפקידו ? ומדוע ישנם מדריכי OC (כולל המדריך באתר זה) הממליצים קודם כל "לשחק" עם המכפיל ורק אחרי זה עם ה- fsb ?
פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים בן אדם אני לא רוצה להישמע מגעיל אבל אתה מדבר על OC בלי שאתה בדיוק יודע מזה POST (למרות שאין שם קשר בניהם זה מראה על ידע כללי במחשב)אני מציע לך לפני שאתה מנסה לשנות מכפלה או באס למד את הנושא קצת יותר טובחבל שבסופו של דבר תהרוס לך את הלוח או הCPUלא יהיה רע גם לקרוא איזה ספר למסביר על כול המחשב, אני לא מדבר על הכרת המחשב אלא משהו שמסביר על המערכת לעומק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.