עבור לתוכן

האינטרנט מתנהג מוזר

Featured Replies

פורסם

שלום וחג שמח לכולם!

אז ככה, לפני מספר ימים האינטרנט התחיל להתנהג לי מוזר - שמתי לב שההורדות פתאום איטיות יותר משמעותית, והרבה פחות יציבות, כלומר עם פיקים מטורפים לכאן ולכאן.

כמובן שזה לא אומר דבר כי כל שרת או טורנט הוא שונה, אבל אז התחלתי לשים לב שגם בדפדפן אני נתקל בתופעות מוזרות - פתאום ישנם דפים שעליי לרענן על מנת שיעלו (אפילו באתרים כמו פייסבוק או גוגל!), סירטונים שמפסיקים להטען באמצע, או אפילו מההתחלה, או שנטענים קצת ואז קורסים (גם ביוטיוב).

על שידורים חיים כמעט ואין מה לדבר, מילא נגיד בתוכנה כמו SOPCAST שאיתה אני משתמש לצפות במשחקי כדורגל - התוכנה מגמגמת בצורה נוראית, כשניסיתי לטעון אפילו שידור חיי פשוט כמו שידור רדיו - הפתעה הפתעה, גם שם השידור מגמגם וקטוע!

לעיתים דפים רגילים גם מפסיקים לפתע להטען באמצע.

עשיתי SPEEDTEST וקיבלתי תוצאות נורמליות, ניסיתי להשתמש במחשב אחר ברשת ושם הכל היה בסדר. חשוב לומר שלאחרונה עשיתי פירמוט, ככה שהותקנו הרבה הרבה תוכנות בזמן האחרון, ואני לא יכול להצביע על אחת שהותקנה בעת שהחלו להופיע כל הבעיות. מה שכן עשיתי סריקת וירוסים (עם BITDEFENDER) והשתמשתי בתוכנה CCLEANER ולא נתקלתי באף בעיה! אני כבר ממש אובד עצות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

וכעת אני מבחין בתופעה נוספת - הודעות שאני מקליד בפורומים (כמו זה לדוגמא) מופיעות ללא רווחים בין השורות!

*לכן אני גם מתנצל אם ההודעה הראשית אינה קריאה.

נערך על-ידי UnwiZ

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קיבלתי את ההערה, אבל ל-מה לשנות בדיוק? אני יודע שישנה בעיה באינטרנט, רק אין לי מושג מה היא בדיוק והסימפטונים מגוונים ושונים. ספר לי בבקשה למה היית ממליץ לשנות את הכותרת?

פורסם

גלישה מקוטעת ואיטית במחשב ספציפי ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים