עבור לתוכן

המלצה לעכבר, פאד ומקלדת.

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שתסתדר יופי גם עם חיישן לייזר. אמנם האופטי מדוייק יותר אבל שניהם יותר ממעולים בסוף היום

לG500 יש יותר כפתורים אם זה רלוונטי בשבילך

פורסם
  • מחבר

מה יותר נוח?בהנחה שאין לי אפשרות להתנסות בהם?!

פורסם

רק קח בחשבון שאם אתה לוקח עכבר לייזר, מומלץ משטח קשיח ולא משטח בד כמו QCK.

לגבי מה יותר נוח, זה אינדיבידואלי ועניין של העדפה אישית.

פורסם
  • מחבר

מבחינת נוחות/צורה, הם דומים?כי אם אני לא טועה התנסתי בעבר עם הG500 והוא היה לי די נוח (כמובן שזה היה למספר שניות ולא זמן ממושך).

פורסם

דומה מאוד, הG500 נראה לי טיפה יותר שמן

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את המקלדת X4 בפחות מ279 ש"ח?זאת התוצאה הכי זולה בזאפ..

שאלות על המקלדת:

1.האם היא מיועדת גם לכתיבה מרובה?אני עוסק הרבה בתיכנות אז אני הולך להקליד לא מעט איתה.

2.המקלדת מגיעה עם עברית או שזה משתנה מחנות לחנות?במידה ולא, חריטת לייזר תהיה טוב על מקלדת מוארת?

זהו לבינתיים, תודה מראש!

פורסם
מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את המקלדת X4 בפחות מ279 ש"ח?זאת התוצאה הכי זולה בזאפ..

שאלות על המקלדת:

1.האם היא מיועדת גם לכתיבה מרובה?אני עוסק הרבה בתיכנות אז אני הולך להקליד לא מעט איתה.

2.המקלדת מגיעה עם עברית או שזה משתנה מחנות לחנות?במידה ולא, חריטת לייזר תהיה טוב על מקלדת מוארת?

זהו לבינתיים, תודה מראש!

כשאיבורי וKSP מכרו אותה ב 250 , היו חנויות שמכרו אפילו בזול יותר

מאז שנגמר להם המלאי אחרים הרשו לעצמם להעלות מחירים..

כדאי שתתקשר בכלל לוודא שיש את זה במלאי כי זאפ זה לא האתר הכי מעודכן שיש, בלשון המעטה. למעשה, חצי מהמוצרים שאני מעוניין לרכוש כבר אזלו מזמן ועדיין ממשיכים להופיע

כנראה זה מה שאעשה לבינתיים.

אלא אם כן אצליח להשיג את הG400 באיזור ה100 שקל ואנסה להשיג גם את הX4 של מייקרוסופט באיזור ה150 שקל בערך ואז זה יהיה משתלם למדי ואלך על זה.

הG400 זה אחיזת PALM?

כשרשמת את זה לא הבנתי איך תשיג במחירים כאלה. חשבתי שאולי יקנו בשבילך בחול או משהו כי בארץ זה לא הגיוני

פורסם

qck זה לא המשטח בד היחיד שמוצלח...

אני עם tt esport white ra special tactics - מבד ועכבר לייזר , ועובד לי מצוין ביחד.

בדקתי משטחים קשים , אבל משטח קשה פשוט לא נוח ועם הבד העכבר גם ככה טס , ואני עוד מגביל אותו בהגדרות....

על מקלדת בתקציב הזה אין מה להשקיע , אז תקנה את מה שבא לך.

תשקיע כמה שאתה יכול על עכבר עכשיו , כי עכבר זה משהו שיכול להיות איתך בכיף גם לעוד 5 שנים , ועכבר טוב ונוח חשוב גם לבריאות שלך , שלא תלקה בדלקת בשורש כף היד....

המחיר של g700s ירד באמזון לקצת פחות מ75 דולר , מה שמועיל לנו לא לשלם עליו מיסים , וזה תודות לשיטה של הורדת מחיר כשעכבר חדש יוצא - g602 , שאני אוהב את העיצוב שלו , אבל הוא פחות טוב מהg700s וכרגע עולה יותר. אבל בכל מקרה זה מעבר לתקציב שלך...

פורסם
  • מחבר
כשאיבורי וKSP מכרו אותה ב 250 , היו חנויות שמכרו אפילו בזול יותר

מאז שנגמר להם המלאי אחרים הרשו לעצמם להעלות מחירים..

כדאי שתתקשר בכלל לוודא שיש את זה במלאי כי זאפ זה לא האתר הכי מעודכן שיש, בלשון המעטה. למעשה, חצי מהמוצרים שאני מעוניין לרכוש כבר אזלו מזמן ועדיין ממשיכים להופיע

כשרשמת את זה לא הבנתי איך תשיג במחירים כאלה. חשבתי שאולי יקנו בשבילך בחול או משהו כי בארץ זה לא הגיוני

במחיר שהמקלדת עולה כרגע אני חושב שפשוט אוותר עליה כרגע ואחכה אולי שירדו המחירים או כשיגיע הבלאק פריידי אני מאמין שאולי יהיו מציאות אז אני כבר אקנה משהו מומלץ שיעמוד בתקציב.

כמו שכבר אמרתי לא מעט פעמים בפורום, יש לי קרוב משפחה שעובד עם ספק, ביקשתי ממנו הצעת מחיר למקלדת הזאת, כל עוד הוא יכול להשיג אותה אני מאמין שזה לא יעלה לי יותר מידי..

^בכללי אני לא ממש דוגל בקניית ציוד הקפי במאות שקלים, תמיד היה לי משהו זול ואפשר לומר שזה די סיפק אותי.

עכשיו אני קונה מחשב חדש אז זה בא נגיד ככה זה בשביל להשלים את המערכת.

אם זה נוח יותר או פחות אני מאמין שמורגש הבדל אבל להוציא על עכבר יותר מ150 ש"ח זה נראה לי די ביזבוז עם כל הכבוד לבריאות, גם עכבר בתקציב הנ"ל יצליח לספק לי נוח מירבית ומספקת וכמובן ללא דלקות וכאבים (אני מקווה).

יש המלצה לנייר פוטו זול יחסית להדפסת תמונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים