עבור לתוכן

NZXT Phantom 410 מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

טוב אז במהלך קניית המחשב שאורך לי כבר יותר משנה.. :\ יצא לי להסתכל על המארז הזה שצויין למעלה, והוא פשוט נראה ענק ממש יפה ועם הרבה נפח, ראיתי הרבה reviews שלו וכולם פשוט נותנים לו כוכבי זהב, אבל עדיין אני מעוניין לדעת מה דעת המשפמשים בפורום (כדאי מישהי שעסק פעם ויצא לו להתעסק עם המארז הזה)

לגבי תקציב בתכלס זה סוג של המקסימום שאני מרשה לעצמי (500 שקל) מה שאני מחפש בתכלס זה מארז midi-tower שיוכל גם להחזיק מעמד למחשב הבא (ז"א קירור יעיל מקום לקירור מים במקרה ואחליט בעתיד, משהו שאני אוכל להעביר למערכת יותר מתקדמת בעוד שנתיים)

אני אשמח לדעות והמלצות, וגם אשמח לדעת על חסרונות שיש במארז כי אולי כל ההילה שמסתובבת סביבו הסתירה מעיני פרט אחד או שניים שמורידים מערכו.

תודה מראש :)

פורסם

אני נמצא באותו המצב כמוך, כבר כמה חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל כל פעם משהו אחר משתבש.

אני גם מתכנן לקנות את המארז הזה, שמעתי עליו רק תשבחות.

חיסרון היחידי ששמעתי עליו שיש לו ציפוי פלסטיק, מבחינתי זה לא ממש חיסרון כי לדעתי זה רק מוסיף ליופי.

המארז באמת ענק פיזית, לא תארתי לעצמו שהוא כזה גודל אבל אפשר להסתדר.

המחיר שלו הוא גם יתרון לא קטן, 492 בTMS וראיתי שבSTARTPC מוכרים אותו ב450, אני מקווה שTMS ישוו את המחיר ואף יורידו במקצת.

אותי מעניין אם עדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקבל את NZXT PHANTOM 530 הוא גם יפה רק חבל שבא רק בצבע שחור.

נערך על-ידי IDan2013

פורסם
  • מחבר

ראיתי את העיצוב של Phantom 530 לא כל כך אהבתי (בצורה) Phantom 530 הוא midi או full atx?

ודווקא הבפנוכו השלדה והצדדים הם ממתכת, רק התוספת של הקדימה ולמעלה הם מפלסטיק, דרך אגב למי שלא יודע אז יש שם מקום מלמעלה לשים רדיאטור של קירור מים.

וזהו אני לא יודע לגבי המחיר מה בדיוק קורה כי עד כה כל המארזים האחרים ששמתי עליהם את העין עולים בערך 3\4 ממנו (בסביבות ה200-300 שקל) אבל מצד שני הוא גם בכלל ליגה אחרת..

פורסם

הPhantom 530 הוא FullTower לפי האתר הרשמי אבל בTMS רשום שהוא Mid.

בגלל שהוא לא מידטאוור אז הוא נראה יותר מגושם וגדול.

על איכות משלמים אין מה לעשות, רק שבמקרה הזה משלמים "גרושים".

צריך להלחם על המחיר שלו, לדעתי עם קצת רצוןמאפשר להוריד אותו גם ל430.

פורסם
  • מחבר

אז איך לדעתך אפשר להלחם? אני אומר לא להלחם אלא לבקש באנדל עם ספק כוח של 520 וואט מסיסוניק (זה מה שאני אישית צריך אבל זה ספק שמתאים להרבה כרטיסי מסך xD)

משהו שבערך יעלה 700 במזל ויחסוך לנו לפחות 50 שקל..

פורסם

זה בידיוק מה שאני צריך.

תראה, אם StartPC מוכרים אותו ב40 שקל פחות זאת אומרת שיש להם מספיק רווח גם במחיר הזה, ז"א אומרת שעם קצת לחץ מהצרכנים, שזה אנחנו, נוכל לקבל מחיר הרבה יותר טוב גם בבאנדל.

אם נגרום ל"תחרות" בשוק, נוכל להגיע אף למחירים נמוכים הרבה יותר, עד המינימום שהם יכולים להגיע.

אם תוכל לפנות בצור קשר עם זה שיש מחיר טוב יותר למארז הזה זה יעזור.

פורסם

לדעתי אם אין לך בעיה עם הגודל שלו אז ה - 530 הרבה יותר משתלם, רק 30 ש"ח יותר מה - 410.

פורסם
  • מחבר

אז בתכלס לדעתי כדאי לבקש באנדל כי זה לא סתם מארז שרק 2-3 יזמינו, עם באנדל הרבה יותר אנשים יזמינו אותו, אז לדעתי יש צורך להציע שיעשו באנדל עם ספק מסויים.

שנית אין לי כסף וזה מגיע לרמה שכל גרוש נחשב אז אני מעדיף מארז יותר קטן שנראה גם יותר טוב לדעתי מאשר מארז גדול שאני לא יכול להרשות, גם המחשב נמצא על השולחן ומארז גדול די יצור נוף מוזר בחדר (הגודל של המארז הוא מהדברים האחרונים שמדאיגים אותי כל עוד הקירור טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים