עבור לתוכן

כרטיס מסך למחשב גיימינג

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתכנן לקנות מחשב (נייח) לגיימינג, ובפורום מפרטים המליצו לי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/eyutbwxs

ראיתי שכמה דיונים מתחתיי (בקישור הזה) אמרו שהקירור של הכרטיס הגרפי שהביאו לי - ה Sparkle GeForce 760GTX הוא לא טוב... זה נכון?

אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך שעל הנייר מספק ביצועים טובים ובפועל מתחמם מדי מכדי לספק אותם.

כמו כן, נאמר בדיון אחר כאן שכרטיס מסך עם 2GB זה לא מומלץ למחשב שאני רוצה שיחזיק לי כמה שנים ויריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות, עד כמה זה נכון?

במידה והכרטיס הזה באמת לא שווה את זה, אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך אחר באותו טווח מחירים (אפשר סטייה של כמה מאות שקלים לכאן או לכאן)?

תודה, אבי.

נערך על-ידי avrahams1

פורסם

לגרסה של GB יש קירור יותר טוב, הקירור הרגיל פחות יעיל ופחות שקט אבל הוא לא יפגע בביצועים בשום צורה שהיא.

לא צריך מעל 2GB זיכרון למסך בודד או לכרטיס בודד.

פורסם
  • מחבר
לגרסה של GB יש קירור יותר טוב, הקירור הרגיל פחות יעיל ופחות שקט אבל הוא לא יפגע בביצועים בשום צורה שהיא.

לא צריך מעל 2GB זיכרון למסך בודד או לכרטיס בודד.

נכנסת למפרט?

הגירסה שלי היא של 2GB - הביאו לי את ה Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL

הקירור שלו גרוע באמת?

ושאלה נוספת - במפרט שהבאתי מה יהיה ה bottleneck? הCPU או ה GPU?

פורסם

לרוב המוחלט של המשחקים , הgpu הוא זה שמגביל.

הקירור הרבה יותר טוב משל נוידיה , אבל הכרטיס של גיגבייט גם ארוך הרבה יותר.

הביצועים יכולים להיפגע , וזה בגלל הדרך שבה GPU Boost 2.0 עובד , oc אוטומטי בכפוף לטמפרטורה.

אתה יודע מה האורך המקסימלי של כרטיס מסך שיכול להיכנס ל Luxo X140 ?

פורסם
  • מחבר
לרוב המוחלט של המשחקים , הgpu הוא זה שמגביל.

הקירור הרבה יותר טוב משל נוידיה , אבל הכרטיס של גיגבייט גם ארוך הרבה יותר.

הביצועים יכולים להיפגע , וזה בגלל הדרך שבה GPU Boost 2.0 עובד , oc אוטומטי בכפוף לטמפרטורה.

אתה יודע מה האורך המקסימלי של כרטיס מסך שיכול להיכנס ל Luxo X140 ?

לא... אתה רומז שיכול להיות שהכרטיס פיזית לא נכנס?!

פורסם

ב - GB התכוונתי לחברה - Gigabyte...

פורסם

כן , יכול להיות שהכרטיס של ספרקל פיזית לא יכנס למרות שאני חושב שיש לך 26 ס"מ , אז הוא יכנס , ועדיף שהקשיח יהיה למטה. ו100 אחוז שהכרטיס של גיגבייט פיזית לא יכנס - 29.5 ס"מ לעומת 24 וקצת ס"מ.

אני לא מצאתי את הנתונים על המארז הזה , אבל אני מניח שזה באזור ה26 ס"מ לפי הגודל שלו.

אז אלא אם כן אתה מתכנן להחליף מארז , אתה לא יכול לקחת את הגיגבייט וכל הדיון הזה לא רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים