פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים היי,יש ברשותי כרטיס מסך בדגם 9600GT ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה שומעים את הוינדוס פועל אבל אין שום צג על המשך, לאחר שאני עושה ריסט במחשב (כפתור קטן הזה של הריסט) כן נידלק המסך והכרטיס עובד.יש גם בעיה עם סרטונים מהאינטרנט הכל קטוע ואי אפשר לראות ככה כלום.בדקתי את הדריור, מחקתי והורדתי מחדש, במקרה גם עשיתי פרמוט למחשב לא מזמן לאחר שהייתה הבעיה. שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!!יכול להיות דיי הוא כבר מתחיל למות להתחיל לחסוך לקנות חדש? מה עלי לעשות??תודה מראש לעוזרים
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים פתח את המארז ותוציא את כרטיס המסךבהזדמנות הזו כדאי לנקות אבקתחזיר חזרה ותחבר ליציאת ה-DVI השניה
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אולי כבר הגיע לסוף חייו גם לי היה משהו דומה אבל אחרי הטיפול הוא התעורר לחיים.בדקת את הכרטיס עם תכנית בדיקה ?
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים מחבר אפשר קישור לתוכנה כזאת?אני פשוט לא מכיר ויודע כל כך על מה אתה מדבר, אני לא יודע מה ומאיפה להוריד
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים מחבר אלה תוצאות הבדיקה: http://www.3dmark.com/3dm/1276446 אין לי שמץ של מושג מה זה אומר.ד"אכל הסרטים שרצו על המסך היו קטועים מאוד לא יודע אם זה צריך היה להיות ככה או לא
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים כמו שאמרת עושה רושם שהכרטיס גמורכמובן שהכי טוב זה להתקין איזשהו כרטיס מסך אחר כדי לדעת בוודאות שזו הבעיהאבל מסתמן שהגיע לסוף חייו.
פורסם 2013 בספטמבר 2712 שנים ... שום דבר לא עזר אני חייב עזרה!!...נא להמנע - לא מסייע לכלום וסתם פוגם באיכות הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.