עבור לתוכן

מחשב לפיתוח + גיימינג 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להגיע ל 5000 אם מדובר בשיפור משמעותי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח אבל אם אני כבר קונה מחשב חדש שידע להריץ משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ עליו מכונות וירטואליות (זיכרון יהיה חשוב למפרט הזה)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונניות - גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על דיסק קשיח שיעבור מהמחשב הקודם (אבל אולי כדאי להוסיף SSD?)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 שלא יהיה טרקטור אבל לא בא לי לשרוף מאות שקלים על זה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני בעתיד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות אבל שיהיה באיזור תל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעדיף חומרה של asus או gigabyte

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מעדיף שכן, למשל לשמור על סלוטים פנויים לזכרון

פורסם

ביקשת לנצל אז שילבתי כרטיס מסך מאוד משתלם שיאפשר ביצועים ברמות גבוהות\ומקסימליות אם כי מדובר

במעט מעבר לדרישות:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪903

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪388

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪683

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1080

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series

כמות: 1 - מחיר: ₪805

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4496

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4407 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4bgv9rcl

כולל SSD 250GB במחיר מאוד משתלם, שוב בהתאם לניצול התקציב לבקשתך, אפשר ללכת על SSD 120GB ב-470 שקלים:

http://www.tms.co.il/product/12275

או אחד מסדרת ה-EVO החדשה:

http://www.tms.co.il/product/12935

במקרה הזה תקבל תמורה טובה יותר מלוח מתוצרת MSI שכוללת ערכת שבבים מתקדמת יותר

מלוח בסיסי בהפרש מחיר לא גדול עם אפשרות להרחבת זכרון עד ל-32GB במידת הצורך.

גם לגבי כרטיס המסך אין ממש סיבה להתעקש על משהו מסויים וכדאי ללכת על מה שנותן את התמורה הטובה ביותר.

אם אתה מעוניין להוסיף כ-200 שקלים מעבר אפשר לטובת כרטיס עם קירור מתקדם יותר של GB:

http://www.tms.co.il/product/12832

פורסם
  • מחבר

בגדול נראה סבבה אבל בכל זאת היתי מעדיף לא ללכת על MSI בלוח (נסיון מאוד רע איתם), אני לא צריך כונן אופטי ומוכן לחרוג קצת בתקציב, כך שאין לי בעיה לשים עוד 200 ש"ח על לוח טוב יותר, או לפחות לשקט הנפשי שלי משהו של gigabyte

בנוסף בקשר למעבד לפי מה שהבנתי דווקא וירטואליזציה זה אחד הדברים הבודדים שיכולים להרוויח מ i7 וכאמור זה הולך להיות תפקיד רציני במחשב (הרצת כמה מכונות ווירטואליות במקביל) יהיה שווה אולי להשקיע טיפה יותר ולהקריב קצת את כרטיס המסך כדי לעבור ל i7 כפי שאמרת הכרטיס מצוין ואפילו טיפה מעבר לדרישות

בקשר לSSD איך החלופות שהצאת מבחינת ביצועים? תכלס חשוב לי יותר הביצועים מנפח 120GB נראה לי יספיק לי בהחלט

פורסם

מעבר לדרישות אולי אבל זה הכרטיס הכי משתלם היום באיזור המחיר הזה.

אתה לא צריך לשים עוד כסף פשוט מדובר בלוח שמאפשר לקבל יותר במחיר שקרוב ללוח פחות מתקדם, אין סיבה להשקיע יותר

מעבר ללוח בסיסי שיעשה את העבודה פה בהיעדר דרישות מיוחדות.

אם I7 ינוצל, בחריגה לא גדולה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1452

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪348

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪683

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1080

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪550

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4642

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4550 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/zvauns7j

לדעתי התמורה עם הלוח מעט פחות טובה פה שיקול שלך.

שוב, בסביבות המחיר הזה אין כרטיס משתלם יותר שיספק רמת ביצועים כזו במחירו, ומדובר בכל זאת ברזולוציה מכובדת למדי ככה

שהוא יבוא לידי ביטוי כמו שאומרים.

אם תיהיה מוכן לקבל פשרות גדולות יותר בביצועים לטובת חיסכון אפשר ללכת על הכרטיס הזה:

http://www.tms.co.il/product/12418

שלא תבין מדבריי שמדובר בכרטיס חלש או משהו, כרטיס שיאפשר רמת ביצועים מכובדת שרמת הגבוהה+- ללא פילטרים, וגם זה מאוד

תלוי בסוג המשחק. ההבדל הביצועי בין הכרטיסים הוא בערך 20%~25% כמדומני תלוי באיזו גרסה מדובר.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה :) אני אלך על הכרטיס הנל, הוא באמת נראה תמורה מעולה למחיר, כאמור אין לי בעיה גם עם חריגה קטנה, התקציב בגדול הוא 5000 רציתי להשאיר טיפה בשביל "רענון" ציוד היקפי

סתם מתוך סקרנות אני יודע שההבדל העיקרי בלוחות high-end הוא בעיקר ל OC ו crossfire/sli אבל מה בגדול ההבדלים קיום בין לוחות בסביבות ה 300 ללוחות היקרים יותר (סביבות 500-600) ?

פורסם

באיזור המחיר הזה יש מגוון גדול של לוחות, בעיקרון לוחות מתחלקים לערכות השבבים שונות ובכל ערכת שבבים יש מגוון

גדול של לוחות שכל אחד מהם מציע מגוון חיבורים, פיצ'רים ותמיכות שונות מהאחר. לעיתים לוח יקר יותר לא בהכרח יציע יותר

יש הרבה לוחות במחיר מופקע שלא נותנים תמורה טובה ויש כאלו שכן.

מכוון שאין לזה סוף ואפשר להתבלבל בקלות מכל המגוון הזה, הדבר הכי טוב לעשות לזה לשאול את עצמך מה אתה צריך

מהלוח בהבנה שכל לוח בסיסי מודרני מצוייד במינימום ההכרחי שזה לא ממש מעט אבל בכל זאת זה המינימום. אין לך דרישות

מיוחדות מהלוח - אין לך טעם לשלם יותר.

לכן הצעתי את הלוח של MSI (שזו חברה מצויינת) שנותן קצת יותר באותו איזור המחיר של לוח בסיסי עם 4 חריצי זכרון

כמו הלוח שבמפרט השני.

יש לוחות זולים ואולי משתלמים יותר מה-D3H, אבל שכוללים שני חריצי זכרון בלבד שמאפשרים שימוש של על 16GB זכרון מה שאומר

שלא תוכל להגדיל את כמות הזכרון בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים