עבור לתוכן

דעה על מפרט מחשב לגיימינג-6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב.

אחרי שיעורי בית רבים החלטתי על מפרט שאני חושב שהוא הכי טוב לתקציב שלי

מעבד-core i5 4570 עם מאוורר coolermaster evo3

לוח אמ למעבד haswell intel/asrock b85 1600mhz

ספק כוח- 650 enermax 120mm

זכרון 8G DDR 3

כרטיס מסך-Gainward GTX 770 2Gb

דיסק קשיח ssd 120 ו2T SATA

וזהו בעקרון

רציתי לשאול מספר שאלות

א.האם הSSD באמת יביא שיפור משמעותי בביצועים של הwindows ומשחקים שמותקנים עליו או שהוא לא כזה יעשה הבדל

ב.מה לגבי ספק הכוח האם הוא טוב? אני מפחד שהוא יתחמם יתר על מידה כמו שקרה לי במחשב אחד שהיה לי

תודה לעונים ויום טוב!

נערך על-ידי itai666

פורסם

קשה להתייחס למפרט בלי שתענה על השאלון שיספק פרטים מהותיים, סביר להניח שאפשר לבנות מערכת משתלמת יותר.

תענה על השאלון במלואו וציין תקציב בכותרת:

http://hwzone.co.il/community/threads/467788-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!

פורסם
  • מחבר
קשה להתייחס למפרט בלי שתענה על השאלון שיספק פרטים מהותיים, סביר להניח שאפשר לבנות מערכת משתלמת יותר.

תענה על השאלון במלואו וציין תקציב בכותרת:

http://hwzone.co.il/community/threads/467788-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג בעיקר

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 BF4 וכל משחק חדש שיצא..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22' 1920X1080P אני חושב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא נראה לי,אם כן אז בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר במודיעין,בעקרון אני קונה מחשב מחנות מסוימת אני רק צריך עזרה במפרט

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיו USB 3 ושלפחות יהיה 4 חיבורים של USB במחשב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? המחשב הזה אמור להיות מאסיבי מבחינתי

אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה זמן בעולם הגיימינג

בנוגע למפרט שאני רשמתי-קראתי קצת על הכרטיס מסך ויש כאלו שאמרו שהוא לא משהו בביצועים,האם זה נכון? אם כן איזה כדאי לקנות ושירוד בצורה טובה ולעוד שנים?

תודה.

פורסם

לא משהו? מדובר בכרטיס מסך עוצמתי למדי. אם הוא משתלם או לא על זה אפשר להיתווכח אבל לגבי זה שהוא כרטיס חזק אין ספק.

אין מנוס משידרוג תקופתי אם אתה גיימר שאוהב רמת ביצועים גבוהה. לכן לפעמים עדיף לא להשתגע עם עלות הכרטיס מסך

ולקחת משהו שיאפשר ביצועים ברמה גבוהה גם אם זה אומר לגרד מעט מההגדרות בקצה ולשדרג בתקופה קצרה יותר.

החשיבה של "אני אקנה עכשיו משהו בכפול כסף (לדוגמה) שיחזיק לי כפול זמן" היא הנחה שגויה לחלוטין אם זה מה שעובר בראשך

ובפועל זה ממש לא מה שיקרה ובכל מקרה תאלץ לשדרג לא הרבה אחרי.

מאיזו חנות אתה קונה? יש אפשרות לבנות שם מפרט? לכל חנות יש את ההיצע שלה ויש המון אופציות אפשריות לכן

צריך להתחשב בהיצע והמחירים של אותה החנות על מנת לדעת ממה לבחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים