עבור לתוכן

בקשה מנהל מאיץ הורדות (לא IDM) ב..+ IDM עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

קישור לאשכול שפתחתי :

http://hwzone.co.il/community/threads/533191-IDM-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93-%D7%9B%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%95%D7%95%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%92%D7%9F-%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9EYOUTUBE

ובקשה פה מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות כמו IDM.

הורדה דרך הדפדפן לוקחות עשרות של דקות לאומת עם IDM לקח לי 6 ופעם אפילו 3 דקות. לקובץ ששוקל 700MB

תודה

פורסם

אני לא ממליץ בכלל על מנהלי הורדות (אף פעם לא באמת הסתדרתי איתם)

חבר משתמש ב-FLASHGET ומוצא אותו שימושי - תנסה

מועבר לתוכנה

פורסם
  • מחבר
אני לא ממליץ בכלל על מנהלי הורדות (אף פעם לא באמת הסתדרתי איתם)

חבר משתמש ב-FLASHGET ומוצא אותו שימושי - תנסה

מועבר לתוכנה

תודה גם אני לא מוצא שימוש של מנהל הורדות .

אבל אני משתמש בו רק מסיבה פשוטה , שהוא מאיץ לי את ההורדות , בלעדיו ההורדות סיוט.

אני לא יודע למה יש הבדל ענק לבין הורדה דרכו להורדה לא דרכו.

אם ש לך פתרון לתת לי שההורדות ירדו כמו שצריך 2 MB לשניה זה יהיה מעולה. יש לי אינטרנט 15 ומבדיקת גלישה כמעט שום דבר לא מנוצל ביום יום ,

פורסם

מבלי להתייחס למה שאתה מוריד

אני בד"כ משתמש בטורנטים - עד כה זוהי השיטה היעילה ביותר.

פורסם
  • מחבר

יש מדריך כל שהוא לאיך משתמשים בטורנט ? אני אישית לא מבין את כל העניין , ומהתנסות שלי עם טורנט זהו סיוט .

רוחב הפס מושבט רק לטורנט , אני גולש כיאלו יש לי רבע מגה.

אני לא מבין איך ההורדה אמורה להיות מהירה ,ואיך אני אמור להוסיף תרגום לסרט ואז להעביר אותו להתקן חיצוני ולצפות דרך מכשיר (DVD מערכת קולנועה)

תוכל גם בבקשה להסביר לי למה הרבה אנשים מורידים מטורנט ולא הורדה ישירה ? העדפה שלי תמיד היא הורדה ישירה .

פורסם

אתה מבקש את כל התורה על רגל אחת... אבל אני אנסה בכ"ז

מדריך מצולם שלקח לי פחות מדקה למצוא בגוגל... http://on.aol.com/video/torrentutorial-pt--1-27337653

לגבי רוחב הפס - כמעט כל תוכנת טורנטים מכילה בתוכה את האפשרות להגביל את רוחב הפס (העולה והיורד) ואת מספר החיבורים במקביל. שאגב בהורדה ישירה אתה יכול לשכוח מאופציה זו (אלא אם כן אתה משתמש במנהל הורדות)

לגבי התרגום - דיון על הורדות לא חוקיות אסור עפי חוקי הפורום (וכן להוריד סרטים - מתורגמים או לא - זה לא חוקי) - אני רק אציין שקיימים טראקרים (ציבוריים ופרטיים) שמאפשררים הורדה של סרטים עם תרגום מובנה. ובגדול הדרך המומלצת היא להשתמש ב-HTPC או במזרימדיה כדי לצפות בתוכן בצורה האיכותית ביותר והנוחה ביותר (DVD מוגבל מאוד מבחינת היכולות שלו).

אנשים מעדיפים טורנטים כי זה הרבה יותר מסודר ובטוח - ישנה מערכת דירוג מובנית ואנשים משתפים חוויות דרך המערכת.

כמו כן אתה יכול לסדר את הטורנטים לפי עדיפות ולפי סדר הורדה.

בקהילות סגורות ככל שאתה משתף יותר אתה גם מקבל יותר.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה גבריאל

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ כי אני רוצה מנהל הורדות הורדות עם מאיץ הורדות או מאיץ הורדות בפני עצמו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים