פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים היי.אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה.האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים בפרוש לא!את המחשב אפשר להחזיר רק לפני 15 יום ועם הם עוברים חבל,ותמורת כסף אני לא חושב שהם יסכימו רק עים תנדנד להם.!!! ולמה אתה בכלל רוצה להחזיר אותו?פשוט היתי צריך להיזחר מוקדם השתמשתה בו בכלל?,עים לא יכול להית שהם יסכימו לך למרות הכול.!!!
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אולי באמת יחליפו לך כי אם הבנתי המעבד חדש ולא נעשה בו כלל שימוש. באופן כללי הכי טוב אם היית מרוצה עם מה שיש לך כי בסה"כ תמיד יצא עוד משהו חדש ואז שוב תתבעס... כשתצליח תלמד אותי גם ואם בכל זאת אתה מרגיש שאתה חייב את המעבד החזק יותר ואין לך אפשרות להליף בחנות תמיד אפשר למכור בתור יד שנייה בסביבות 15%10% פחות מהמחיר בחנות.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים יש לי רעיון גאוני תתקשר לחברה ממנה קנית את המעבד ותשאל אותה! וואו חשבת על זה לבד? ;) אבל עכשיו באמת תתקשר ותשאל. אם זה לא עובד, תנדנד. אם זה לא עובד....
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים בעקרון גם אם עברה שעה אבל פתחת את המוצר הם לא חייבים לקחת את המוצר בחזרה אלא אם הוא פגום (או שהם חברה פצצה ויסכימו).
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אתה יכול לבקש שירידו לך את האחריות במקום 3 שנים לשנה או בכלל כלום.!!יכול להיות שהם יסכימו כי זה דבר דיי חשוב עבורם.!!(אבל חשבתי ש בן אדם חושב לפני שהוא קונה.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.