עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 4K שיאפשר להריץ תוכנות/משחקים כבדים.

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום היקרים שלום רב,

להלן הפורמט האישי:

1.תקציב מקסימלי: 4K

2.ניצול התקציב: עדיפות לחיסכון במידת האפשר.

3.חריגת התקציב: 500 ש"ח לכל היותר.

4.שימושי המחשב: שיעמוד בעומסים של מערכות וירטואליות, משחקים כבדים יחסית, פיתוח, ניטור רשת.

5.תדירות השימוש בתוכנות ואינטרנט:

א. על בסיס יומ-יומי: אפלקציות WEB+אינטרנט (פייסבוק,אתרי פלאש כבדים וכד'), תוכנות קלות יחסית: VLC, WINAMP, WIRESHARK, BABYLON, NOD32, SKYPE וכד'.

ב. לפי צורך/לעיתים רחוקות: מערכות וירטואליות, תוכנות ניטור, תוכנות וידיאו וסאונד כמו: Camtasia ו Any video converter , משחקים כבדים יחסית ואולי בעתיד תוכנות פיתוח.

6.ציוד היקפי: אין צורך בציוד עיקפי יש לי כבר הכל.

7.רכיבי מחשב בכפוף להמלצתכם:

א. רכיבים קיימים שניתנים להעברה מהמחשב הישן לחדש: כרטיס גרפי מדגם: Nvidia 8800 GTS Turbo | ספק כוח 500W בן שנה בערך | גוף קירור גדול מאלומיניום(לפי דעתי) למעבד | מאוורר גדול.

ב. רכיבי המחשב שאני צריך בחדש: זיכרון (עדיפות ל-8GB) | לוח אם | מעבד (עדיפות ל i7) | הארד-דיסק (עדיפות ל 256GB SSD) | כרטיס גרפי תומך יציאת טלווזיה (במידה והכרטיס גרפי המצויין למעלה עונה על הדרישות של משחקים כבדים יחסית ויציאת טלוויזיה אשאר איתו *אני כמעט לא משחק משחקים אבל רוצה להשאיר לי את האופציה פתוחה) | מארז | יציאות מחשב: USB3 (ארבעה יציאות לפחות מאחורה ועדיפות גם שיהיו מקדימה) | כרטיס קול ורשת הכי פשוטים (על הלוח האם).

8.עדיפות למחשב שקט.

9.יש צורך בהרכבת המחשב מ-0 למעט החלקים שאולי יעברו מהמחשב הישן לחדש.

10.אין צורך בהתקנת שום תוכנות.

11.חשוב לי לשמור על אפשרויות שידרוג במחשב החדש.

12.אני מרעננה, אין עדיפות לחנות מסויימת.

תודה רבה רבה על עזרתכם, אם לא ציינתי פרמטרים כלשהם הדרושים להרכבת המחשב או משהו לא ברור אנא העירו לי על כך.

סופ"ש נעים וחג שמח לכולכם,

דניאל.

נערך על-ידי neuromotor

פורסם

לא הייתי ממהר במקרה הזה לשלם את התוספת בעבור מעבד I7, אם היית מריץ מכונות וירטואליות ועורך וידאו על בסיס

תדיר ויומי היה אפשר לבחון את כדאיות ההשקעה יותר לעומק.

לגבי גיימינג זה תלוי רק בך, יש ברשותך כרטיס מסך מיושן למדי ואם היית רוצה להריץ משחקים עדכניים וכבדים כמו שצריך

הגיוני לשקול כרטיס מודרני וחזק יותר שגם יאפשר תמיכה עדכנית במשחקים.

לגבי יציאה לטלויזיה אני מניח שאתה מדבר על יציאת HDMI, כמדומני יש בכרטיס שני יציאות DVI - תוכל לחבר אחת

מהם למסך מחשב ואת השני לטלויזיה בעזרת כבל מתאים או מתאם.

אם אתה כמעט ולא משחק משחקים לפחות בשלב זה קח בחשבון שהמערכת כמובן תוכל לקלוט כרטיס מכל סוג

שהוא בעתיד ותוכל לשדרג בכל שלב במידה ותעדיף להמתין מעט עם זה . בכל זאת כרטיס מודרני בינוני-חזק עולה

מאות שקלים ומעלה וחבל שלא להינות מההשקעה הזו כמו שצריך.

לפני שנבנה את המערכת על פי הדרישות שהצגת, חסרים שני פרטים חשובים:

1.רזולוצית המסך הטבעית שברשותך\דגם המסך.

2.דגם הספק המדוייק שרכשת לפני שנה.

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים