עבור לתוכן

Thermaltake Spark 7+ VS Original CPU Cooler From Intel

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת מה יותר טוב לP4

Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478

או המאוורר ברגיל שקיבלתי אם המעבד

כרגע אני עומד על 44 מעלות במנוחה ו54 במאמץ

תודה לכל העונים

פורסם

The Spark 7+ has variable speeds, at the lowest speed of 1500 rpm the Intel stock cooler is slightly better, when the spark 7+ is at the medium speed area it's slightly better than the Intel stock cooler.

At maximum speed the Spark 7+ is quite a lot better at a difference of up to 7 degrees but it makes an unbearable amount of noise.

Do you use the Intel stock cooler with the original thermal pad that came with it?, if you do I suggest you remove it and replace it with proper Thermal compound.

Regardless, the stock cooler is good enough for default speeds and mediocre overclocking and if you already replace the cooling the Spark 7+ isn't the best choice.

פורסם
  • מחבר

אפשר לכוון את המהירות של המאורר של הTT?

ועד כמה יהיה רועש הTT על מקסימום במספרים?

תודה

פורסם

לכמה דציבלים הוא יגיע? למה לא לחפש באתר היצרן???

עצלנות לשמה...

ובכל זאת - http://www.thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm

אגב, לי יש אותו וכשהוא על 6400RPM (למרות שהמקסימום שלו אמור להיות 6000) הוא באמת מרעיש אבל מקרר נהדר. כשהוא על

4000 RPM הוא לא ממש רועש והוא מקרר מספיק טוב. אני בOC של 30% והמעבד שלי לא עובר את ה-28 מעלות במאמץ כשהוא על 4000RPM ואת ה25 מעלות כשהוא ב6000RPM. מצד שני - כפי שציין Vatos-Locos, עכשיו חורף... נחכה לקיץ.

פורסם

At 4000 rpm it makes enough noise to be annoying, mainly because the fan makes a high pitch noise.

A much better choice would be the Thermalright SLK948U/947U or the SP94.

פורסם

כמובן שאם יש לך יותר כסף להשקיע תקנה סינק של טרמלרייט ומאורר בנפרד

בתור אחד שיש לו ספארק7+ אני יכול להגיד שהרעש שלו לא מעצבן כמו של הסמארט, אלה הוא יותר עמוק כזה פחות מטריף

בכל מקרה הגבול שלו זה בערך ב 3600-3800 סלד, שם הוא עוד בעוצמת רעש סבירה

שאתה מעלה לכיוון ה 4200 זה מתחיל להרעיש, אותי אישית זה לא כל כך מעצבן הרעש הזה אני חיי איתו בשלווה

שאתה מעלה כבר לכיוון ה4800 ומעלה, הרעש הוא בלתי נסבל

עריכה: ואם תשווה אותו מול הקירור סטוק של אינטל, הוא עושה את העבודה בצורה מצויינת

ושוב אני מדגיש אם יש לך יותר כסף להשקיע לך על הסינקים של טרמלרייט ומאורר בנפרד, בחירה מצויינת

פורסם

אם אתה מוכן להסתכן עם המשקל שלו אז קח את ה ZALMAN7000CU הוא מקרר מצויין ושקט עשיתי איתו OC של 2.4@6.3

פורסם

אני מאמין שהבן אדם מעלי התכוון ל 3.6 ולא 6.3, וגם 2.4 ל 3.6 נראה לי קצת מוגזם..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות

נראה לי שאני ילך על הTT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים