עבור לתוכן

על מערך SLI

Featured Replies

פורסם

יכול שה"כבדות" שאתה (או מישהו אחר) מרגיש קשורה למשהו אחר בכלל ולא זיכרון, וזה גם הרבה יותר סביר.

אתה לא יכול לטעון את כל עוד לא השוואת בין כרטיסים זהים עם כמות זיכרון שונה, להשוות GTX 570 לכרטיסים מהדור שאחריו וחזקים ממנו (ולא רק עם יותר זיכרון) זה לא חוכמה.

ושוב, מדברים פה רק על BF3 שאולי בתור משחק יש לו עדיין בעיות טכניות והאופטימיזצייה שלו לא מיטבית.

• תגובות 37
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
יכול שה"כבדות" שאתה (או מישהו אחר) מרגיש קשורה למשהו אחר בכלל ולא זיכרון, וזה גם הרבה יותר סביר.

אתה לא יכול לטעון את כל עוד לא השוואת בין כרטיסים זהים עם כמות זיכרון שונה, להשוות GTX 570 לכרטיסים מהדור שאחריו וחזקים ממנו (ולא רק עם יותר זיכרון) זה לא חוכמה.

ושוב, מדברים פה רק על BF3 שאולי בתור משחק יש לו עדיין בעיות טכניות והאופטימיזצייה שלו לא מיטבית.

כמו שאמרתי אני לא שולל, אבל אם לפני שנתיים הייתי מבקש ממך מחשב חדש, היית מביא לי GTX 560TI? מדבר איתך על נובמבר 2011.

שנתיים אחר כך - הכרטיס לא סוחב יותר אפילו משחק שיצא בנובמבר (!).

כל הקטע במחשבים חזקים זה שהם גם ישארו לאורך זמן ולא שנתיים גג, בגלל זה אני רוצה לעשות SLI של שני כרטיסים חזקים או לקנות GTX 780, עכשיו זה אובר קיל מטורף ואני לא ארגיש הבדל בין 780 ל-770 ב-BF3, אבל בעתיד כש-770 לא יסחוב 780 יסחוב ועוד איך.

פורסם

אז למה להוציא יותר מפי 2 כסף (כרטיס מסך נוסף, ספק כח חזק יותר וצריכה גבוהה יותר, לוח אם תומך) במקום לקנות כ. מסך חדש אחרי שנתיים?

מה תעשה אם בעוד שנתיים יצא משחק שתומך רק ב-directX 12 וה-SLI המרשים שלך לא תומך?

פורסם

מומלץ כמעט תמיד לרכוש את הכרטיסים הבנוניים/גבוהים ובהמשך לשדרג. כמו 760 .

פורסם

הסיכוי למצוא השוואה בין 570 1.25GB ל570 עם 2.5GB במשחקים של היום זה שואף ל0...

1.25 יכול לגרום לדרופים פה ושם גם ב 1080P, אני עם 1.5GB ומשחק על 1080P ורוב המשחקים צורכים מעל 1.3.

אישית אני מעדיף את הכרטיס החזק ל 3 שנים מאשר להחליף כרטיס בינוני כל שנה וחצי- שנתיים.

פורסם

780 לא יחזיק משחקים על שיא בעוד שנתיים.

פורסם

זה יפה שאתה מעדיף. כמובן שעדיף להוציא סכום דומה ולקבל כרטיס מסך שמריץ הכל היום ועוד אחד חדש אחרי שנה וחצי-שנתיים שיריץ הכל ויהיה מעודכן יותר טכנולוגית.

מי שקנה בזמנו 560TI ולא 580, קנה היום 760 ונשאר לו עודף. ה-760 חזק מה-580 משמעותית.

פורסם

אני עם 580 עוד מעט 3 שנים, עדיין מספיק ל 1080P...

בקרוב אני אחליף אותו אם זה ל ATI החדש או שאני אחכה לכרטיסי 20NM בעוד חצי שנה (כניראה+).

תמיד קיניתי כרטיס טופ והחלפתי אחרי שלוש שנים +-, אני מעדיף את זה ככה אבל בהחלט מבין את מי שיעדיף 560TI ו760 כמו שאתה אומר.

זה יוצא רווחי יותר (1200 ל560TI בזמנו מכירה ב400-500 לפני כמה חודשים קניה של 760 ב1300+-) סה"כ 2000 שקל סה"כ וכרטיס חזק יותר בסופו של יום.

עם 580 זה 2400 שקל ומי יקנה כרטיס כזה עוד חצי שנה ? ואז עוד 3500 +- ל780 נניח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים