עבור לתוכן

על מערך SLI

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
יש לך 40 FPS ב - BF3 על LOW ? זה לא הגיוני בכלל, ב - ULTRA הוא אמור לתת תוצאות כאלה.

להריץ על נמוך גם GTX 260 העתיק יכול.

לא הייתי אומר לך סתם אחי, אתה חושב שאין לי מה לעשות אלא לקנות כרטיס ב-3,200 שקל? לקח לי זמן לשכנע את אמא שלי שזה שימושי לעתיד, כי בפעם הקודמת הבטחתי לה שהכל יחזיק לי לפחות שלוש שנים ועכשיו אני צריך לקנות מחשב חדש.

יש לך BF3 עם 560TI? המולטי שונה מהסינגל בצורה שאתה לא מבין, בעיקר כשיש הרבה הרס ומבנים במפות כמו Operation Metro בחלק האחרון (של בית קפה) כאשר אני מסתכל על כל החלק (והוא לא ממש גדול) ה-FPS שלי צונח ישירות ל-30-40 ובמקרה הטוב 46 ועל LOW!

רק בתוך הרכבת התחתית עצמה (שאין בה יותר מידי אובייקטים) אני מקבל 70-80 FPS, הרוב קירות ורצפה.

570 על שיא הגדרות מתקבל הרבה פעמים 40 /45 FPS .

המשחק בחלט לא קליל. מחזיק בלי בעיה? לא הייתי מגדיר ממוצע של 40 FPS על שיא הגדרות כהרצה קלילה במולטי.

לחבר שלי יש 570, והוא מקבל בערך 10-15 FPS יותר ממני במקרה הטוב.

• תגובות 37
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

570 הממוצע שלו 45 FPS על שיא הגדרות.. זה לא משנה אם יש קטעים של 50/55 .

עדיין זה מוזר שעל LOW אתה מקבל 30/40 FPS 40 .FPS זה ממוצע על שיא ההגדרות. אולי לא ביטלת AA (אך עדיין זה לא יסתדר לנו) אולי דרייברים.

היה לי 570 היו ירידות ל45 במולטי (הגדרות הכי גבוהות) והוא לא חזק בהרבה מ560TI .

http://www.anandtech.com/bench/GPU13/582

בקשר לזכרונות שעל הכרטיס. אני לא יודע אם זה משפיע על FPS ... אך עם 570 הרגשתי שהמשחק כבד גם שהFPS היה גבוה אך עם 7970 זה אחרת. כך נראה לי שזה קשור לזכרון המועט ב570 .

לכן תמיד שחקתי על הגדרות ממש חלשות עם 570 ..כי פשוט המשחק הרגיש ממש חלק מאשר הגדרות יותר גבוהות אפילו שהFPS על 60/55 .. ההרגשה היית כבדה-וזה משפיע מאוד במולטי. 570 כרטיס שבהחלט לא מתאים לBF3 וכן כל כרטיס עם זכרון דומה או פחות.

פורסם

אולי קצת הגזמתי, אולי לא על אולטרה אבל על HIGH ה - TI מחזיק מצויין.

פורסם
  • מחבר
570 הממוצע שלו 45 FPS על שיא הגדרות.. זה לא משנה אם יש קטעים של 50/55 .

עדיין זה מוזר שעל LOW אתה מקבל 30/40 FPS 40 .FPS זה ממוצע על שיא ההגדרות. אולי לא ביטלת AA (אך עדיין זה לא יסתדר לנו) אולי דרייברים.

היה לי 570 היו ירידות ל45 במולטי (הגדרות הכי גבוהות) והוא לא חזק בהרבה מ560TI .

http://www.anandtech.com/bench/GPU13/582

בקשר לזכרונות שעל הכרטיס. אני לא יודע אם זה משפיע על FPS ... אך עם 570 הרגשתי שהמשחק כבד גם שהFPS היה גבוה אך עם 7970 זה אחרת. כך נראה לי שזה קשור לזכרון המועט ב570 .

לכן תמיד שחקתי על הגדרות ממש חלשות עם 570 ..כי פשוט המשחק הרגיש ממש חלק מאשר הגדרות יותר גבוהות אפילו שהFPS על 60/55 .. ההרגשה היית כבדה-וזה משפיע מאוד במולטי. 570 כרטיס שבהחלט לא מתאים לBF3 וכן כל כרטיס עם זכרון דומה או פחות.

זה לא הסוף - אותו FPS אני מקבל על הגדרות מקסימליות חוץ מזה שאיפה שאני מקבל 70 ב-LOW אני מקבל גם 40-50 באולטרה.

וניקיתי את הכרטיס יסודי, התקנתי ומחקתי, דרייברים מעודכנים, אין לי עוד מה לעשות חח משהו הזוי.

לפי דעתי, שנתיים מהיום או אפילו שנה וחצי, GTX 770 יהיה GTX 570 החדש, אז אני חושב שלהמליץ עליו זו טעות רק בגלל הזיכרון שלו.

אולי קצת הגזמתי, אולי לא על אולטרה אבל על HIGH ה - TI מחזיק מצויין.

גם לא, מצטער לנפץ את האשליה, אבל כנראה שבנצ'מארקים באינטרנט לא הכי מדויקים שיש, אני אומר לך את זה בתור אחד שיש לו את הכרטיס ומשחק במשחק שנתיים (!) ואני הרבה פעמים בשנתיים האלה שיחקתי עם הגדרות.

פורסם

לא הייתי ממליץ על 560TI .אם הייתי יודע את זה, גם בזמן יצאת BF3 לא הייתי ממליץ (מי שמחפש לשחק על הגדרות אך ורק גבוהות). בגלל הזיכרונות .על High מתקבל שימוש מעל ל1 ג'יגה זכרונות ואולי זה לא משפיע על הFPS אך בחלט על הרגשה כבדות במשחק.

ואני לא יודע כמה מקבל 560TI על High .. אין לי כוח לחפש (אני מצוא רק ביקורות ישנות ..וזה על דרייברים ישנים.) אך זה בטוח לא הרצה ברוב המפה על 50 55 FPS .כי מה שמכביד מאוד על המשחק זה AA .

בקיצר מולטי זה בעיה.. יש הרבה פעמים נפילות FPS .. לכן צריך למצוא כרטיס או להתפשר בהגדרות בשביל לקבל על כל המפה FPS שחיק.

פורסם

הנה תוצאות עדכניות ב - BF3, לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/radeon-hd-7790-asus-gigabyte-his-msi-sapphire_9.html#sect4

פה GTX 650 TI BOOST, שהוא טיפה חזק מה - GTX 560 TI מריץ את המשחק בקלות על אולטרה, אבל זה בסינגל בטח ככה שבמולטי יהיה FPS נמוך יותר אבל עדיין שחיק מאד.

פורסם
  • מחבר
הנה תוצאות עדכניות ב - BF3, לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/radeon-hd-7790-asus-gigabyte-his-msi-sapphire_9.html#sect4

פה GTX 650 TI BOOST, שהוא טיפה חזק מה - GTX 560 TI מריץ את המשחק בקלות על אולטרה, אבל זה בסינגל בטח ככה שבמולטי יהיה FPS נמוך יותר אבל עדיין שחיק מאד.

אני אומר לך מנסיון של שנתיים במשחק (מהרגע שקיבלתי את המחשב) שהמשחק רץ לי בצורה הזאת, ורוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון.

יש לך פה בנאדם שמדבר מניסיון אישי, שום כרטיס שהוא "רק טיפה" חזק מהכרטיס המדובר לא יכול להביא לך תוצאות אמינות יותר.

ככה המשחק רץ כשהמחשב היה חדש מהניילונים והוא רץ ככה היום ואני כמעט בטוח שזה בגלל הזיכרון.

פורסם

הזיכרון זה לא העניין, ה - HD7790 מריץ שם את המשחק אותו הדבר על 1GB ו - 2GB זיכרון.

אולי המעבד הוא הגורם לזה.

או שאתה לא מגדיר את המשחק כמו שצריך או שיש לך בעיה אחרת במחשב, כי אין סיבה שכרטיס ברמה של GTX 560 TI יצטרך לרדת להגדרות נמוכות בשביל משחק כזה.

פורסם
  • מחבר
הזיכרון זה לא העניין, ה - HD7790 מריץ שם את המשחק אותו הדבר על 1GB ו - 2GB זיכרון.

אולי המעבד הוא הגורם לזה.

או שאתה לא מגדיר את המשחק כמו שצריך או שיש לך בעיה אחרת במחשב, כי אין סיבה שכרטיס ברמה של GTX 560 TI יצטרך לרדת להגדרות נמוכות בשביל משחק כזה.

יכול להיות, אני לא שולל שום אופציה.

המעבד שלי כתוב בצד (I5 2320) אתה באמת חושב שהוא גורם לזה? לירידה כזו דרסטית בביצועים?

ואיך אתה מסביר שיש עוד המון אנשים עם GTX 570 (חבר שלי ועוד אחד מהפורום פה) שגם חווים בעיות כאלה וגם הם עם 1GB זיכרון?

תאמין לי אחי, כשאתה משחק במשחק שנתיים כל יום אתה מכיר את ההגדרות טוב-טוב, ואפילו עם תוכנה חיצונית ניסתי לשחק עם זה (BF3 Settings Editor).

ואני לא חושב שזו בעיה במחשב משום שזה ככה מאז שקיבלתי אותו (הפרש של שבועיים, אבל מי סופר?)

פורסם

אהלן ... סליחה על הדחיפה לשרשור אבל כמה דברים ...

בנוגע לbf3 אני עם Q6600 3.4 + hd6780 1gb רזולוציה 1920x1200 הגדרות בנוניות ללא פילטרים מקבל באיזור 30-60 fps שהכי קצת זה 30 ...

בנוגע לזיכרון גרפי ... בלי לזלזל בכל במומחים והאנשים עם הניסיון הרב ... אני מסכים עם פותח השירשור ... כל כמה שנים אומרים שלא צריך יותר זיכרון גרפי ( כמו בזמן ה hd4870 ) ובסופו של יום המשחקים דורשים יותר ויותר ... מהניסיון שלי הדרישות לזיכרון ממשחקים רק עולה ולא יורד או נשאר על סטטוס קבוע ... לדעתי עם יש אפשרות היום לקנות כרטיס עם זיכרון גדול יותר ממה שצריך זה לחיות טיפה בראש שקט לכמה שנים הבאות ( בתור אחד שמשדרג כרטיס מסך פעם בארבע שנים )

אבל זאת דעתי בלבד ;-)

פורסם

הדרישה לזיכרון אכן עולה, זה לא אומר ש-4870 אם היה בגרסת 2GB היה מפעיל משחקים לאורך זמן רב יותר. בשלב כלשהו גם הליבה הגרפית מהווה צוואר בקבוק והיא לא מוגבלת ע"י מחסור בזיכרון.

פורסם
  • מחבר
הדרישה לזיכרון אכן עולה, זה לא אומר ש-4870 אם היה בגרסת 2GB היה מפעיל משחקים לאורך זמן רב יותר. בשלב כלשהו גם הליבה הגרפית מהווה צוואר בקבוק והיא לא מוגבלת ע"י מחסור בזיכרון.

נכון, אבל אם לא הגבלת הזיכרון GTX 570 היה יכול להריץ יפה מאוד את BF3 ואפילו 4, כנ"ל GTX 560TI.

עכשיו אנחנו בסוג של עונת מעבר, כרטיסים עם 3GB ואפילו 6 יש כבר בשוק ומשחקים שדורשים את זה מתחילים לצוץ, אז למה להמליץ על כרטיסים עם 2GB? אני קניתי את שלי בנובמבר 2011 שאז אמרו לי שהוא כרטיס שריץ על משחק על הגדרות גבוהות, וגם אם זה היה נכון, למה לא לחשוב על העתיד? נכון, עכשיו הכרטיס הוא מושלם ויריץ כל משחק, אבל אני בטח לא רוצה לקנות כרטיס שנתיים אחרי בעוד 2,000 שקל, פשוט לא. ובכל זאת המליצו לי וזה בדיוק מה שקורה עכשיו - ממליצים לאנשים 760 או 770 עם 2GB בלי לחשוב על מה יקרה שנה מהיום בסוף 2014 שהמשחקים ידרשו יותר.

אז אם הולכים לפי ההיסטוריה כדאי ללמוד ממנה ולהבין שכל שנתיים בערך הרף קצת עולה וכדאי לקחת משהו שיחזיק גם אם הוא לא הכי מקובל באותה תקופה.

פורסם

קודם כל, BF4 עוד לא יצא אז לא ראוי בכלל להתייחס אליו.

זה שיש כרטיסים עם 6GB לא מעיד דבר על כמה שמשחקים צורכים או כמה ליבה גרפית X צריכה בשביל להתמודד עם משחק Y.

כמות הזיכרון הגרפי זה עוד נתון יבש כמו רוחב הפס של הזיכרון, מספר יחידות העיבוד השונות, CUDA, SHADERS וכולי. בסופו של דבר

יש מבחני ביצועים (לא סינתטיים, משחקים) וזה מה שקובע בסופו של דבר. יש ל-GTX760 "רק" 2GB זיכרון? כל עוד הוא מציג ביצועים טובים

יותר מכרטיסים מקבילים במחירים דומים, הוא יהיה עדיף.

פורסם

לSLI של 760/670 ומעלה בהחלט הייתי לוקח גרסת 4GB, לשניים כאלה יהיה מספיק כוח עיבוד לנצל 4GB, לאחד זה מיותר לגמרי.

פורסם
  • מחבר
קודם כל, BF4 עוד לא יצא אז לא ראוי בכלל להתייחס אליו.

זה שיש כרטיסים עם 6GB לא מעיד דבר על כמה שמשחקים צורכים או כמה ליבה גרפית X צריכה בשביל להתמודד עם משחק Y.

כמות הזיכרון הגרפי זה עוד נתון יבש כמו רוחב הפס של הזיכרון, מספר יחידות העיבוד השונות, CUDA, SHADERS וכולי. בסופו של דבר

יש מבחני ביצועים (לא סינתטיים, משחקים) וזה מה שקובע בסופו של דבר. יש ל-GTX760 "רק" 2GB זיכרון? כל עוד הוא מציג ביצועים טובים

יותר מכרטיסים מקבילים במחירים דומים, הוא יהיה עדיף.

לפי דעתי השיפורים הגרפיים ב-BF4 לעומת 3 הם מינורים לחלוטין, לא צריך לשפר ו-DICE יודעים את זה, וגם ב-BF3 היה פילטר כחול שהכביד מאוד על המשחק וב-BF4 אין אותו, ככה שזה כמעט אותו דבר.

והכרטיס יכול להיות חזק אבל מוגבל בגלל הזיכרון, כרטיס כמו GTX 570 יכול לסחוב הרבה יותר אם לא 1GB זיכרון, והרבה כאן וממי שאני מכיר חווים את הבעיה הזאת.

זה לא משהו שמבחן יכול להסיר, אולי "על הנייר" אין הבדל אבל כשאתה משחק עם כרטיס מוגבל זיכרון במשחק כבד בהגדרות גבוהות - אתה תרגיש את ההבדל הזה, ואני לא מתכוון לעשות את הטעות שעשיתי לפני שנתיים כשקניתי את מה שהיה מקובל אבל מסתבר שאכלתי אותה שנתיים אחרי בגלל הזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים