עבור לתוכן

ממיר מתח 220V לרכב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא יגרום בעיות?

המצבר יטען ויספק מתח תקין לרכב?

פורסם

כל עוד הרכב מונע והאלטרנטור שלך תקין.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אבדוק את זה.

צריך למצוא איך לחווט את זה לתוך הרכב.

פורסם

בין תא הנהג לתא המנוע ישנם מעברים עם גומיות, זו לא עבודה קלה לעיתים, חפש כזו גומיה ליד דוושות הגז/ברקס.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט אלך לחבר שמתקין מערכות.

פורסם

הממיר הזה מגיע בתמונה אם כבל לשקע מצית. אם אתה מחבר אותו בחיבור נפרד, כמו שמחברים מערכת חזקה וכדומה, אין בעיה. רק תשים פיוז מתאים ומפסק שמאפשר לנתק את ה 12V לממיר ולא סתם חוטים מהמצבר

פורסם
  • מחבר

יש דרך למדוד את ההספק של המחשב?

אני חושב שאם אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ההספק נמוך משמעותית.

בכל מקרה אפילו עוד לא קיבלתי את הרכב.:)

נערך על-ידי phantomII

פורסם

אני לא מכיר מחשבים ניידים שלוקחים 180W, אתה יכול לתת את הדגם של המחשב ? נתונים של המטען שלו ?

על המחשב אמורים להיות נתונים של מתח וזרם, הכפלה שלהם נותנת הספק של המחשב (לא כולל מטען). לזה תוסיף את ההפסדים של המטען (משהוא כמו x1.15)

פורסם
  • מחבר

פירסמתי לינקים הנה הם שוב:

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/adet.to?poid=2000041412

Specifications:

• Power: 100-240V/ 50-60Hz Frequency (Universal) input voltage, 19V -- 9.5A Output
  • Dimension & Weight: 6.73" x 1.63" x 3.39"; 1.94 lbs

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/unavailable-product.jsp?poid=2000002987&originalNtt=q7272

נערך על-ידי phantomII

פורסם

O_o

תבדוק מה עובי החוטים שמחברים את השקע של המצית (צריך להיות משהוא כמו 12AWG נחושת / 10AWG אלומיניום או מספר נמוך יותר שמשמעותו חוטים עבים יותר), אם כן, יתכן שתוכל להתחבר במקביל אליהם (עדיין לא הייתי מעביר זרם כזה דרך תקע שמתחבר לשקע מצית, אנילא חושב שהמגע בין התקע לשקע טוב מספיק לזרם כזה) אלא דרך חיבור מקביל כלשהוא שמיועד לזרם גבוה יותר)

אם הם לא מספיקים תבדוק אם ניתן לסדר חיבור נפרד לממיר מתח כמו שמסדרים קו נפרד למערכת סטריאו כבדה, על פיוז 20A ומוליכי 12AWG / 2.5mm2 נפרדים משלו, חיבור 12V מסודר נפרד שיהיה מוסתר במאפרה או בתא כפפות וכדומה, ותוכל לחבר אליו את הממיר כשאתה רוצה להיות אם הלפטופ. החיבור דרך אגב יכול להיות שקע ישראלי רגיל של 240V (רק אל תיקח את הממיר לבית ותתקע אותו ב 240V....)

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחכה לרכב.

שיגיע אני אבדוק מה הולך שם.

רציתי להיות מוכן לפני שהוא מגיע.

בכל מקרה אם אני אחליט לחבר את זה ,אז אני אדאג לחיבור דרך המצבר עם נתיך נפרד.

נערך על-ידי phantomII

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים