עבור לתוכן

מחפש סמארטפון לא יקר לקנייה בארץ (לא מחו"ל) - יש חייה כזו? עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל.

דרישות\העדפות:

- מסך גדול ככל האפשר

- אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן

- אנדרואיד

- שקע אזניות תקני

- סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?)

- זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים)

- אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי

- טעינה דרך USB

- מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת

- זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית יהיה עדיף על שלי במצבו הנוכחי

נראה לי שזהו. הייתי מעדיף משהו בכיוון ה800 שקל, 1000 גג. יש רעיונות?

פורסם

אין ממש. כלומר, יש, אבל בעיקר מכשירי שקר למינהם.

יש שתי אפשרויות לא רעות לדעתי, אך הם אינן עונות במלואן על התנאים שלך:

- Samsung ATIV S ב 1150 שקלים. מחיר מדהים לרמת המכשיר. WP8, לצערי, הוא בהחלט חסרון, נכון לכרגע (עד שיצא GDR3 לפחות ו WAZE).

- להזמין ZTE V987 מאלי אקספרס. בערך 230 דולר למיטב זכרוני. אמור להשאר בתקציב, בערך, גם אם תשלם מכס.

אפשר, כמובן, להזמין מכשירים של כל מני חברות שקר כגון THL. אני לא הייתי עושה את זה.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

הסמסונג נראה כמכשיר מצויין, הבעיה היא שבמחיר הזה ניתן לקנות אותו רק בKSP (כף רגלי לא תדרוך שם יותר).

פורסם

הוא מכשיר מעולה (מקביל ל SGS3, סוללה יותר גדולה). האחריות היא של סקיילקס - אז לא יודע עד כמה KSP זה שיקול.

אבל נכון לכרגע המכשיר בעייתי בגלל מערכת ההפעלה. היא בהחלט לוקה בחסר, למרות שיש לה המון יתרונות (יש לי את המכשיר). הייתי מוכן לסבול את זה, אם הייתי יודע שברגע שמייקרוסופט מוציאה עדכון, הוא יגיע אלי. אבל זה לא המצב. המכשיר עדיין לא קיבל GDR2 וסקיילקס לא יודעים מתי הוא יקבל (מפתיע מאוד...).

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם מערכת ההפעלה?

פורסם

• אין תוכנת ניווט חינמית טובה. יש נוקיה דרייב בתשלום. יש תוכנת צד שלישי סבירה ב 30 שקלים. וויז בבטא ולא ברור מתי יהיה זמין.
  • אין מרכז התראות טוב מספיק. יש לי שלוש תיבות מייל במכשיר. כשאני מקבל הודעה חדשה באחת מהן, אני לא יודע באיזו - כי אין לי "אריח חי" עבור התיבות. הדבר הזה יפתר, כנראה, רק ב WP 8.1 (האם המכשיר בכלל יקבל את העדכון?)
  • יש באג שגורם לתמונות באלבום להיות מוכפלות. אין את זה בכל המכשירים.. אבל באטיב S שלי יש. אני מעריך שבטח יפתר בעדכונים...
  • השליטה על הסאונד היא גלובאלית. נניח הנמכת את הסאונד במשחק - גם הצלצול של הטלפון יונמך. זה יכול להיות דיי מרגיז.
  • יש מלא אפליקציות, אבל באופן טבעי, אין הרבה אפליקציות ישראליות.
  • הדפדפן היחיד הוא IE (שעושה עבודה טובה מאוד לטעמי)

הדבר שהכי משגע אותי זה שאני לא מקבל עדכונים מהר, למרות שקניתי מכשיר "רשמי" ו unlocked. מיקרוסופט עשו בחירה מאוד רעה בכך שהם הביאו ליצרניות המכשירים להפיץ את העדכונים.

פורסם
  • מחבר

נשמע לא מלבב במיוחד.

פורסם

לא. אם כי למרות כל זה... בסופו של דבר, המכשיר ממש אחלה. זורם, חלק ותגובתי. איכות גבוהה של ישום הדברים. בטריה מחזיק דיי הרבה. בכל מקרה, אפסיק פה, לא אגנוב לך את הדיון. ;-)

בתקציב הזה, אני חושב שיש בעיקר מכשירים סינים.

פורסם
  • מחבר

בעעע.

פורסם

כל המכשירים שיש בכתבה הזו זה דרעק מוחלט. עדיף להזמין מכשיר של Huawei או ZTE ולקוות שלא יתפס במכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים