עבור לתוכן

oc לxp1700

Featured Replies

פורסם

אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט.

קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי.

אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה.

מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?

פורסם

קצת יותר פרטים:

מהירות המעבד לאחר OC:

מהירות באס לאחר OC:

מכפלה:

מתח:

היטסינק (גוף קירור - HSF):

והגורם שיכול להפיל אותך הוא גם הטמפרטורות:

תן את הפרטים החסרים וננסה להיות יותר ממוקדים לבעייה שלך.

פורסם
  • מחבר

מהירות המעבד לאחר הoc היא 2250 לכול היותר, יותר מי זה פשוט לא עובד יציב.

מהירות באס :204

מכפלה:11

מתח:1.87

היטסינק:coolermaster aro 7

טמפרטורות בfull load עד45.

אני לא מבין למה אני לא מצליח להגיע ליותר.

פורסם

what speed is your RAM ?

פורסם

תעשה גרף של ולטאז'- מהירות ותראה מזה למה לצפות מהמעבד, תבודד את הזכרון ע"י כך שתריץ אותו לאט יותר.

פורסם
  • מחבר

מהירות הram היא 400 mhz אם הfsb הוא 200.

והזיכרון שלי סופג מספיק לא בזה הבעיה אין תורך להוריד מהיריות.

פורסם

הזכרונות שלך אכן יכולים לעבוד במהירויות יותר גבוהות ללא בעיות.

אז כמה הצעות:

1. תוריד את המכפלה של המעבד ותעלה את מהירות הבאס (כדיי לנצל את הרוחב הפס המקסימאלי מהלוח @ זכרונות)

2. הטמפ' של המעבד שלך גבוהה מאוד לOC כזה ויכול להיות שבגלל זה אתה לא יכול לעלות עוד במהירות השעון של המעבד. (תבדוק את הסטיקי בעמוד השני)

3.המעבד שלך גם לא ידוע כOCer ממש מצטיין ואלו סביבות המהירות שתוכל להגיע אליהם (הידועים כטובים לOC בדירוג של המעבד שלך הם בעלי הסטפינג JIUHB)

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לעבוד על 210 10 במתח של 1.7 , זה כמובן אם הזכרונות שלך יכולים לעמוד בבאס גבוה. רק שתדע שממתח של 1.8 ומעלה אתה מתחיל לגמור את תוחלת החיים של המעבד לא משנה עד כמה קירור יש לך.

פורסם

3.המעבד שלך גם לא ידוע כOCer ממש מצטיין ואלו סביבות המהירות שתוכל להגיע אליהם (הידועים כטובים לOC בדירוג של המעבד שלך הם בעלי הסטפינג JIUHB)

המעבד הזה נמצא במקום הראשון בOCDB של HWzone ככה שאני לא חושב שהוא פחות טוב מהאחרים. אמנם הוא הגיע לשם במתח מטורף אבל העיקר שהוא הגיע(!).

פורסם
  • מחבר

המעבד הזה נמצא במקום הראשון בOCDB של HWzone ככה שאני לא חושב שהוא פחות טוב מהאחרים. אמנם הוא הגיע לשם במתח מטורף אבל העיקר שהוא הגיע(!).

נכון אבל אם כזה מתח ולמעבד כמו שהוא עשה שם הוא יגמור אותו תוך פחות מחודש.

אבל זה בטוח מהירות חד פעמית רק כדי להראות את התוצאה,ואחרי זה הוא הוריד.

אני לעומת זאת רוצה מהירות גבוהה קבועה של 2400 שיהיה יציב וזה מספיק.

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להקפיץ אבל לא הגעתי למסקנה מה אני עושה אם הoc/

אין לאף אחד רעיונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים