עבור לתוכן

קניית סמארטפון אין הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

אמא שלי רוצה לקנות סמרטפון בלי הגבלת תקציב, היא רוצה את הטופ.

חשוב שיהיה מצלמה איכותית,

זמן סוללה ארוך,

מהיר (שלא יהיה תקיעות),

שהיא תוכל להשתמש בו כמודם.

לא אייפון!

חשבתי על HTC ONE או GALAXY S4 או HTC BUTTERFLY.

תנו בראש - תודה מראש :)

• תגובות 37
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מניסיון, אני ממליץ על Htc one יותר משאר המכשירים, מכשיר מדהים ועוצמתי..

פורסם
  • מחבר
מניסיון, אני ממליץ על Htc one יותר משאר המכשירים, מכשיר מדהים ועוצמתי..

מה היתרונות/החסרונות? אני צריך לתת לה סיבה למה לרדת מהS4..

הבנתי שיש לו בעיה עם המצלמה לא?

פורסם

לפי דעתי מסך יותר איכותי, לסמסונג יש לאגים, והממשק של HTC שהוא יותר נוח/יפה..

לגבי הs4 לא ידועות לי בעיות עם מצלמה.

פורסם
  • מחבר
לפי דעתי מסך יותר איכותי, לסמסונג יש לאגים, והממשק של HTC שהוא יותר נוח/יפה..

לגבי הs4 לא ידועות לי בעיות עם מצלמה.

לHTC ONE יש בעיה עם המצלמה.

הS4 אבל בנתונים יבשים יותר מהיר.

פורסם

למה אתה מחפש סיבות לרדת מהS4 ? המכשיר נמכר בעולם בכמויות ענק, ככה שיש תמיכה של סמסונג ותיהיה לזמן הקרוב - אין להם ברירה בעניין הזה..

כך אותה לחנות שמציגים בה את המכשירים ותתן לה להחליט איזה מהם נוח יותר- גם מבחינה פיזית וגם מבחינת הממשק.

פורסם
  • מחבר
למה אתה מחפש סיבות לרדת מהS4 ? המכשיר נמכר בעולם בכמויות ענק, ככה שיש תמיכה של סמסונג ותיהיה לזמן הקרוב - אין להם ברירה בעניין הזה..

כך אותה לחנות שמציגים בה את המכשירים ותתן לה להחליט איזה מהם נוח יותר- גם מבחינה פיזית וגם מבחינת הממשק.

אני לאר מחפש לרדת, אני מחפש את המכשיר הטוב ביותר.

פורסם

לחפש רק מינוסים זה לא רעיון טוב .. כי מינוסים אתה תמצא בכל מכשיר ,כמו הבזבוז מקום שנקרא Bazel בOne .

פורסם
  • מחבר
לחפש רק מינוסים זה לא רעיון טוב .. כי מינוסים אתה תמצא בכל מכשיר ,כמו הבזבוז מקום שנקרא Bazel בOne .

כמו שאמרתי זה סך הכל השוואה...

מה זה bazel?

פורסם
  • מחבר
bezel - המסגרת של המסך.

ואולי תוסיף איזה חוות דעת?

פורסם
  • מחבר
אין לי מושג, לא מבין בסמארטפונים עכשוויים :)

מה לגבי סמרטפונים ישנים?

אז עוד לא הבנתי למה הS4 עדיף על HTC ONE או ההיפך.

הבנתי שגם עדיף לחכות קצת כי בקרוב מגיעים עוד סמרטפונים.

פורסם

רוב מכשירי הדגל כבר הושקו , יש לך את הS4 , והאת הOne , בקרוב יגיע הZ1 , הLG G2 והNote 3 לארץ.. זה בערך המכשרים שחסרים ...

הS4 והOne , כל אחד עם היתרונות שלהם ..

מסך - הS4 , לדעתי בעיקר בגלל הגודל והשטח שהוא מנצל , הOne פשוט ענקי בגודל שלו ביחס לגודל המסך .

ביצועים - שני השבבים פחות או יותר זהים , בסמסונג יש פשוט שבב "איכותי יותר" לכן הוא בתדר גבוהה יותר (בהנחה שהS4 זה דגם הI9505 ולא ה9500 עם הExynos והבאגים שבאים איתו "במתנה"..

שמע - הרמקולים של הOne נחשבים בין הטובים ביותר בקטגוריה אז מבחינת איכות אין כל כך תחרות..

עיצוב וממשק - זה כבר בחירה אישית .. אני אישית לא אוהב את Touchwizz ולא את Sense ..אבל זה אני.

מצלמה - לא מת על התמונות של הOne , דווקא את התמונות של הS4 אני מעדיף , למרות שבתנאי תאורה הקשים הOne בהחלט טוב יותר ...

מבחינת סוללה - אם אני זוכר נכון הS4 טוב יותר - הדגם עם הS600 (אבל לא בטוח) ..

בכל מקרה כמו שאמרתי, רק היא תחליט מה נוח לה ,כי מבחינת עיצוב שניהם חיות שונות לגמרי..

פורסם
  • מחבר
רוב מכשירי הדגל כבר הושקו , יש לך את הS4 , והאת הOne , בקרוב יגיע הZ1 , הLG G2 והNote 3 לארץ.. זה בערך המכשרים שחסרים ...

הS4 והOne , כל אחד עם היתרונות שלהם ..

מסך - הS4 , לדעתי בעיקר בגלל הגודל והשטח שהוא מנצל , הOne פשוט ענקי בגודל שלו ביחס לגודל המסך .

ביצועים - שני השבבים פחות או יותר זהים , בסמסונג יש פשוט שבב "איכותי יותר" לכן הוא בתדר גבוהה יותר (בהנחה שהS4 זה דגם הI9505 ולא ה9500 עם הExynos והבאגים שבאים איתו "במתנה"..

שמע - הרמקולים של הOne נחשבים בין הטובים ביותר בקטגוריה אז מבחינת איכות אין כל כך תחרות..

עיצוב וממשק - זה כבר בחירה אישית .. אני אישית לא אוהב את Touchwizz ולא את Sense ..אבל זה אני.

מצלמה - לא מת על התמונות של הOne , דווקא את התמונות של הS4 אני מעדיף , למרות שבתנאי תאורה הקשים הOne בהחלט טוב יותר ...

מבחינת סוללה - אם אני זוכר נכון הS4 טוב יותר - הדגם עם הS600 (אבל לא בטוח) ..

בכל מקרה כמו שאמרתי, רק היא תחליט מה נוח לה ,כי מבחינת עיצוב שניהם חיות שונות לגמרי..

במידה ואתה משקף את המציאות אז אני אקח אותה לאופיס דיפו או משהו שתבדוק ותחליט בעצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים