עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גלקסי S3 לא מצליח להתחבר למחשב ככונן USB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לא מצליח לחבר את הS3 שלי למחשב ככונן USB בהגדרות אני לא מוצא את ההגדרה של כונן USB וכשאני מחבר למחשב הוא כותב שההתקן USB מחובר באופן לא תקין, למישהו יש איזה רעיון מה לעשות?

פורסם

כשאתה מחבר את usb הוא מטעין את הפאלפון אם לא סימן שיש בעיה במגעים הכבל לא טוב , פיתרון תעשה גיבוי ואחר כך תאפס את המכשיר אין סיבה שלא יעבוד ,

נערך על-ידי ohad5g

פורסם
  • מחבר

כשאני מחבר הוא כן מטעין אבל לא מזהה את המכשיר ככונן USB, איך אני יכולך לגבות את המכשיר אם הוא לא מתחבר ככונן?

פורסם

תבדוק כבל אחר, רצוי קצר יותר. תבדוק כניסת USB אחרת במחשב, רצוי ישירות ללוח אם ולא למארז מקדימה. נסה מחשב אחר.

אם עדיין לא עובד, שנה לחיבור MTP., דרך הגדרות, אחסון, לחץ על מקש הגדרות, ולחץ על חיבור USB למחשב ובחר MTP.

פורסם
  • מחבר

החלפת כבלים ומחשבים ניסיתי לא עבד, בהגדרות איחסון מראה לי רק מה המצב כרגע כמה מקום יש ומה תפוס ע"י איזה קבצים אני לא מוצא MTP או USB

פורסם

לחץ על מקש הגדרות (אני חושב השמאלי למטה ב S3) כשאתה בתוך תפריט אחסון.

אם לא עובד, בדוק אם אתה יכול לשנות מצב חיבור USB מהתפריט הנשלף למעלה לאחר שחובר המכשיר.

אם אחרי הכל לא עובד, כנראה משהו נדפק במערכת הפעלה. גבה כל מה שחשוב, ובצע איפוס הגדרות יצרן למכשיר כך

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה, פניתי לחנות קאמרה שממנה קניתי את המכשיר ומגיע להם ציון לשבח בסביבות 20 דקות שני מוכרים בחנות ניסו לעזור לי עד שאחד העלה רעיון פשוט לנקות את החיבור בספריי אויר ומאותו רגע הכל עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.