פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים גלשתי באינטרנט עד שפתאום המחשב נכבה , ניסיתי להדליק אותו אבל הוא לא נדלק , הנורה של הסוללה לא נדלקה , ניסיתי חבר אותו לחשמל וגם לא עזר ,תודה לעוזרים !
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים מחבר מפרט (דגם)כמו כן - האם יש לך נורית ביקורת על המטען?Intel® Core I3 M 350 @ 2.27GHz 2.26 GHz x64 Window 8 ויש לי את הנורה ( הנורה שמראה על מטען ) היא לא פועלת בכלל
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים מחבר תרשה לי לחדד - הנורה שאל המטען לא דולקת?\בד"כ פיוז שרוף בו או מטען תקולאין לי נורה על המטען , יש לי ליד החור שמכניסים את המטען .
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים אתה מתכוון בכניסה של המחשב?אם כן - שיטה מהירה לבדוק את זה - חבר רב מודד (multimeter בלע"ז) ותראה אם בכלל יוצא משהו מהשנאי הזהאם אתה לא יודע להתעסק עם זה אבל - קח את זה לחנות מתמחה (שלא תגרום לנזק)אגב -האם באחריות?אם באחריות לא הייתי מתעסק איתו ולו דקה אחת בקטע כזה - ממש אחריות
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים מחבר אתה מתכוון בכניסה של המחשב?אם כן - שיטה מהירה לבדוק את זה - חבר רב מודד (multimeter בלע"ז) ותראה אם בכלל יוצא משהו מהשנאי הזהאם אתה לא יודע להתעסק עם זה אבל - קח את זה לחנות מתמחה (שלא תגרום לנזק)אגב -האם באחריות?אם באחריות לא הייתי מתעסק איתו ולו דקה אחת בקטע כזה - ממש אחריותעבר ממזמן , ואם הוא נשרף כמה זה עולה ?
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים אני הבהיר מה הכוונה - זה מחשב נייד? מהו הדגם שלו - לא ביקשתי מפרט אלא דגם
פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים מחבר אני הבהיר מה הכוונה - זה מחשב נייד? מהו הדגם שלו - לא ביקשתי מפרט אלא דגםמחשב נייד , HP , G62
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.