פורסם 2013 בספטמבר 1512 שנים לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים..יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה
פורסם 2013 בספטמבר 1612 שנים מחבר הייתי בKSP החנות ששם נקנה הכרטיס הנ"ל אכן החיבור שבור ואמרו לי שעל נזק פיזי כזה אני לא יוכל לממש את האחריות האם יש דרך אחרת לתקן את החיבור יש חנויות או מעבדות שמתעסקות בזה? כי חבל לי זה השימוש העיקרי שנעשה בכרטיס מסך אני לא יקנה בגלל זה כרטיס מסך חדש
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מחבר יכול, אבל זה גורע מהאיכות לא? וגם זה לא מעביר סאונד זה מצריך בקניית מערכת סראונד בנוסף..
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים כל מעבדת טלויזיות או אלקטרוניקה תחליף לך בלי בעיה את הקונקטור בתקווה שלא נתלשו הפדים מהכרטיס.זה גם תיקון שלא אמור לקחת הרבה כסף אני מעריך 50 - 100 ש"ח.יש לך אפשרות להעלות לפה תמונה של הקונקטור ? נערך 2013 בספטמבר 1712 שנים על-ידי sashakrik
פורסם 2013 בספטמבר 1712 שנים מחבר הוא לא נשבר באופו מסיבי זה חיבור HDMI MINI שפועל עם מתאם לHDMI וכנראה אמא שלי שיחקה עם זה בנסיון לא מוצלח לחבר את זה וזה קצת נכנס פנימה ונהרס קצת במגעים אשמח להמלצה למעבדה אלקטרונית ספציפית כי בדקתי עם כמה שנענו בשלילה נערך 2013 בספטמבר 1712 שנים על-ידי NoahDalal
פורסם 2013 בספטמבר 1812 שנים מחבר המגעים על הכרטיס לא נראלי שקרה להם נזק אבל החיבור עצמו עם כל הפינים בפנים הרוס זתומרת צריך להלחים חיבור חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.