עבור לתוכן

עזרה| חיבור HDMI תקול בכרטיס מסך 660TI

Featured Replies

פורסם

לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים..

יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

פורסם

ניסית להתקין שוב את הדרייבר?

אם לא עוזר ממש אחריות, עברה רק חצי שנה..

פורסם
  • מחבר

הייתי בKSP החנות ששם נקנה הכרטיס הנ"ל אכן החיבור שבור ואמרו לי שעל נזק פיזי כזה אני לא יוכל לממש את האחריות האם יש דרך אחרת לתקן את החיבור יש חנויות או מעבדות שמתעסקות בזה? כי חבל לי זה השימוש העיקרי שנעשה בכרטיס מסך אני לא יקנה בגלל זה כרטיס מסך חדש

פורסם

אתה לא יכול להשתמש ביציאה אחרת של הכרטיס?

dvi או מה שיש לך שם?

פורסם
  • מחבר

יכול, אבל זה גורע מהאיכות לא? וגם זה לא מעביר סאונד זה מצריך בקניית מערכת סראונד בנוסף..

פורסם

כל מעבדת טלויזיות או אלקטרוניקה תחליף לך בלי בעיה את הקונקטור בתקווה שלא נתלשו הפדים מהכרטיס.

זה גם תיקון שלא אמור לקחת הרבה כסף אני מעריך 50 - 100 ש"ח.

יש לך אפשרות להעלות לפה תמונה של הקונקטור ?

נערך על-ידי sashakrik

פורסם
  • מחבר

הוא לא נשבר באופו מסיבי זה חיבור HDMI MINI שפועל עם מתאם לHDMI וכנראה אמא שלי שיחקה עם זה בנסיון לא מוצלח לחבר את זה וזה קצת נכנס פנימה ונהרס קצת במגעים אשמח להמלצה למעבדה אלקטרונית ספציפית כי בדקתי עם כמה שנענו בשלילה

נערך על-ידי NoahDalal

פורסם

באיזה אזור ?

ועוד פעם אני חוזר ואומר אם נגרם נזק לפדים אז זה בעיה.

פורסם
  • מחבר

מזה פדים?

פורסם

זה המגעים שעל הכרטיס שאליהם מתלחם הקונקטור.

פורסם
  • מחבר

המגעים על הכרטיס לא נראלי שקרה להם נזק אבל החיבור עצמו עם כל הפינים בפנים הרוס זתומרת צריך להלחים חיבור חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים