עבור לתוכן

מישהו מכיר את StopShop - אתר תרגום מכונה של TaoBao

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את האתר הזה?

עריכה - האתר חשוד כתרמית, והקישור נמחק

קניתי מהם מוצר שלא הגיע מעולם, וביקשתי כסף חזרה מחברת האשראי.

מדובר בתרגום מכונה מאד עילג, שבו בחלק מהמקרים לא ברור בכלל מה נמכר, (ואתה נאבק להבין למה הנעליים שאתה מסתכל עליהן נמצאות תחת קטגוריית "ספרי ילדים") אבל המחירים מאד זולים.

למישהו יש ניסיון עם האתר הזה?

הם מוסיפים עמלה של בערך 6 שקלים למוצר, אבל זה עדיין יוצא בחלק מהתחומים שליש מהמחיר בארץ. (או אפילו פחות)

שימו לב - המחיר הנקוב לא כולל משלוח, אבל המשלוח לא יקר, לפחות בדברים המעטים שניסיתי. (אין לי מושג אם הם מייצגים)

עשיתי הזמנת ניסיון בו, לראות אם הוא באמת אמין (במקרה הכי גרוע אבטל את החיוב באשראי), אבל אני סקרן אם מישהו כאן ניסה אותו ויודע לתת חוות דעת.

פורסם

ההבדל כזה גדול מאליאקספרס?

פורסם
  • מחבר
ההבדל כזה גדול מאליאקספרס?

לא עשיתי השוואה מעמיקה, אבל הרושם הראשוני שלי הוא חיובי.

אני חושב שהאתר הזה מכיל הרבה יותר סחורה, ובמחירים זולים יותר (גם לאחר הוספת המשלוח) מאשר AliExpress.

ובנוסף, הוא אינו דורש הזמנת כמויות לא אישיות. (בשונה ממרבית המוצרים של AE)

אראה אם בעוד חודש תגיע אליי החבילה שהזמנתי, ואחויב לפי המחיר הנקוב, ואכתוב חוות דעת על הקנייה.

חיסרון מאד ברור הוא שהאתר *מאד* איטי.

אני לא יודע אם בשל תכנון לא נכון, או בעיות עמוקות יותר, אבל יש מקום לשיפור.

פורסם

מעניין מאוד

yuvalm2 , ממתין לנושא\ תגובה ממך לגבי ההזמנה, אם קיבלת אותה ובמחיר ששילמת ואך איכות המוצר

פורסם

אני חושב שיותר נוח לגלוש בטאו עם תרגום מכונה של גוגל(בכרום הכי נוח)..

הבעיה עם הטאו שצריך נורא להזהר ולשים לב טוב טוב למה קונים..פי 4 מאיביי ופי 2 מאלי..

יש בפורום מתחרה מעיין *מדריך* לטאו..

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו קנה מהם בסוף?

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לעובדה שזה לא אתר ישראלי או משהו כזה, אלא בסך הכל תרגום אוטומטי (כאמור) של אתר סיני שהחליט להציג את עצמו בכמה שפות...

אתה מזמין מאתר בחו"ל - בדיוק אותו דבר כמו שתעשה הזמנה רגילה באיביי וכו'.

כל ה"כללים" של הזמנה מחו"ל ממשיכים להיות רלוונטיים - זמן משלוח, אחריות, תשלומי מכס....

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

stop shop זהירות זה אתר של גנבים. כן ממש כך ביצעתי שש הזמנות ולא קיבלתי דבר עברו חודשיים מאז . אן מענה אן טלפון . הטעות הזאת עלתה לי יותר מאלף שקלים ואני לא היחידה לפי מה שאני קוראת המון לקוחות נעקצו על ידי האתר הזה. אולי צריך לפנות לכולבוטק ולראות מי הגנב שמנהל את האתר. המחירים נמוכים בגלל שאתם משלמים על כלום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים