עבור לתוכן

טאבלט ANDROID או טאבלט WINDOWS

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש טאבלט ללימודים (בעיקר לקריאת מסמכים וצפייה בשיעורים) 10 אינץ'.

התקציב הוא גג 400$.

עכשיו איזה מערכת הפעלה תתאים לי יותר? האם יש אפליקציות לטאבלט ווינדואס?

מה עדיף בכללי, אנדואירד או וינדואס?

מה המשקל המומלץ? 850 גרם נחשב יותר מדי?

יש המלצות לטאבלט של ווינדאוס?

אם יש טאבלט אלקטרומגנטי ועם דיגיטייזר יהיה מאוד מומלץ.

פורסם

אם המסמכים באנגלית ולא בעברית הייתי הולך על טאבלט אנדרואיד במידה והמסמכים בעברית הייתי הולך על ווינדוס 8 ואבל לא RT הרבה יותר מוגבל ולדעתי אם קונים אז עדיף שלא צריך להסתמך על אפליקציות שההיצע לא גבוהה יחסית ועדיף להיות בראש שקט

פורסם

תראה, לדעתי אם כל מה שאתה מתכנן למכשיר זה לקרא ממנו PDFים ולצפות בשיעורים מוקלטים ואולי בכל מיני קטעי וודאו סביר להניח לא באיכות מטורפת שמציגים בשיעורים, אזי תוכל למצא 10' אנדרואידי שיתאים לצרכייך גם באזור ה- 200 $ כנראה אפילו פחות.

השאלה אם זה באמת כל מה שאתה מתכנן לעשות איתו.

ייתרה מזאת, לדעתי אם יש לך לפטופ טוב ללימודים, כנראה אכן מכשיר אנדרואידי יהיה הדבר הנכון.

אבל אם אין לך לפטופ ללימודים ויתכן ובכל זאת תרצה בשלב כלשהו להשתמש בו כמיני מחשב נייד כנראה הפתרון המתאים יותר יהיה מכיר מבוסס וונדוס אליו גם תוכל לחבר מקלדת נורמלית וכעכבר וממש להשתמש בו כמחשב עם כל התוכנות הרלוונטיות כולל למשל אופיס.

מצד שני, אם זה לא הכיוון, או שבא לך לשים דגש על אפליקציות למינהם שוב אנדרואיד זה הכיוון שלך.

בכל מקרה, בשום מצב לא להתקרב ל- RT. מדובר על רעה חולה. חולה מאוד. מחשב מוגבל. בעייתי. פשוט להמנע. אם ווינדוס אז X86 כמו שצריך ואחד שיתמוך בכל תוכנה נורמלית שתרצה (ותרצה) לשים עליו.

נערך על-ידי ssib

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

יש המלצות לטבלטי ווינדאוס?

פורסם

היה לאחרונה כתבה פה באתר על טאבלטי ווינדוס

http://hwzone.co.il/gadgets/news/141937

נערך על-ידי hadarK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים