עבור לתוכן

מחשב קורס - ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה..

חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally

אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה...

ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל.

מישהו שיעזור לפני כיפור???

:huh:

פורסם

1. מחשב חדש או שסתם החלפת מערכת הפעלה? אם רק החלפת מערכת הפעלה - האם היו בעיות במערכת ההפעלה הקודמת?

2. תעדכן את כל הדרייברים שלך לגירסאות אחרונות מהאתרים המתאימים.

3. האם מי שהתקין לך את מערכת ההפעלה שינה משהו בהגדרות הביוס? אם כו - אולי הוא הגדיר משהו לא נכון. במקרה כזה אפשר לטעון את הגדרות ברירות המחדל ולקוות שזה יפתור את הבעיה.

4 מה קורה במשחקים אחרים? יכול להיות שהקוד של המשחק בו אתה משחק פשוט לא כתוב טוב וזה גורם לבעיות. בעצמך כתבת שמדובר במשחק דמו...

5. תנסה להריץ תוכנות שבודקות מאמץ של המערכת כמו OCCT, ובפרט תראה מה קורה כשאר יש עומס על הספק או כאשר כרטיס המסך עובד כל הזמן. יש אפשרות שספק הכח שלך לא מצליח לתת את ההספק הדרוש לכרטיס המסך לאורך זמן.

פורסם

מה המפרט של המחשב (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, ספק) ?

מה הטמפ' מעבד וכרטיס מסך? במנוחה ומאמץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים