פורסם 2004 בפברואר 1921 שנים המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותרהוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיושנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאטלא הבנתי למה עשיתי ריסטהמחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו..עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוקאני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות.אז מה לדעתכם יכול להיותדרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגילאבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאטמה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיותיש סיבה לחשוש?יש איזה תוכנה שתוכל לבדוק את תקינות הזכרונות\הרדיסק בשביל להוריד את הספק לאי-תקינות של החלקים האלו?תודה מראש,רועי
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים בשביל הזכרונות הייתי ממליץ על +memtest86 שנמצאת גם פה באתר בסקציה של ההורדות. אם התוכנה הזו לא תמצא פגם בזכרונות שלך, סביר להניח שהם בסדר גמור.בקשר להרד-דיסק, אתה יכול להוריד מאתר היצרן שלו , בד"כ יש שם תוכנות utilities שונות שביניהן סביר להניח שתמצא תוכנה לבדיקת התקינות שלו.(אני משער אגב, שעדכנת אנטי וירוס וסרקת לוודא שאין כל חדש בתחום הזה...)עוד רעיון שאני חושב עליו עכשיו - תנסה אולי safe mode. אם שם הוא רץ חלק, אז זה בטח לא בעיה פיסית של חומרה, לא?בהצלחה, ותעדכן... הפחדת אותי, אולי גם אני אוריד את המעבד שלי חזרה ל2.4??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.