עבור לתוכן

האם המחשב חלש ????

Featured Replies

פורסם

היי ,

להלן מפרט המחשב שברשותי וברצוני לדעת עם החומרה חלשה עבור משחקים כמו TOMB RIDER החדש ו Metro Last Light משום מה נראה שהמחשב מקרטע כשאני משחק, האם זה עניין של הגדרה או שמא המפרט חלש ???

עצות ???

תודה רבה מראש ,

מעבד :intel core 2 duo E8400

windows 7 64bit

CPU Speed: 2995.6 MHz

Sound card: Speakers (High Definition Audio

Display Adapters: NVIDIA GeForce 8500 GT | NVIDIA GeForce 8500 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver |

Screen Resolution: 1600 X 900

Network: Network Present

Network Adapters: TP-LINK Wireless USB Adapter | Realtek PCIe GBE Family Controller |

CD / DVD Drives: G: PIONEER DVD-RW DVR-215D | H: DTSOFT BDROM | I: DTSOFT BDROM |

Default Printer: Samsung ML-1660 Series

COM Ports: COM1 |

LPT Ports: LPT1 |

Mouse: 3 Button Wheel Mouse Present

Hard Disks: C: 97.7GB | D: 186.3GB | E: 97.7GB | F: 102.8GB |

Hard Disks - Free: C: 32.3GB | D: 39.3GB | E: 44.6GB | F: 66.7GB |

USB Controllers: Detected: 8 host controllers.

Firewire (1394): Detected: 1 host controllers.

PCMCIA (Laptops): Not Installed

Manufacturer: Award Software International, Inc.

Product Make: EP35C-DS3R

Serial Number:

AC Power Status: OnLine

BIOS Info:

Time Zone: Jerusalem Standard Time

Battery: No Battery

Motherboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. EP35C-DS3R

פורסם

חלש מאוד עבור משחקים אלה.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה , האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיות או שצריך לחשוב על רכישה של מחשב חדש ???

איך להגדיר את המחשב בצורה אופטימלית שתתן מקסימום בצועים ???

פורסם

החלפת כרטיס מסך בהחלט תשפר את המצב (הוא מיושן, אינו תומך ב-DX11 ונחשב חלש יחסית עוד ביום יציאתו לשווקים), אבל גם המעבד כבר מגביל בשביל כרטיסים חזקים בני דורנו.

השאלה היא- באיזו רזולוציה אתה משחק ומהם הדרישות הגרפיות שלך? (רק רזולוציה נמוכה והגדרות גרפיות נמוכות מאוד יוכלו לאפשר אולי FPS שחיק)

מקסימום ביצועים- אני מניח שאתה מדבר על פריימים לשנייה (FPS), מה שמתבטא במשחק חלק יותר. בשביל זה צריך לבטל את כל האפקטים, אולי אפילו לרדת רזולוציה.

פורסם

עם כרטיס מסך כזה, משחקים חדשים ועתירי דרישות (ובמקרה בחרת 2 מאוד "כבדים") לא יעבדו חלק גם על ההגדרות הנמוכות ביותר, כי כרטיס המסך שלך מתאים למשחקים כמו שקורקינט ממונע מתאים למרוצי אופנועים.

המעבד גם כבר מיושן (6 שנים, פלוס מינוס) אבל עוד יסחוב איכשהו ברוב המשחקים. מה שלא ברור מהרשימה שלך, שכוללת המון פרטים שלא מעניינים אף אחד, זה דווקא 2 פרטים מעניינים מאוד - כמות זכרון וספק כוח. אם במקרה יש לך 2GB זכרון, תשכח ממשחקים עד שאתה מרחיב אותו. אם יש לך ספק חלש או סתם זבל, לא תוכל לשדרג כרטיס מסך בלי להחליף אותו.

פורסם

לא מדנה מה תעשה, זה לא יעזור לך לשחק את המשחקים האלו, במיוחד לא מטרו.

המעבד שלך חלש ויגביל אותך, יצור צוואר בקבוק בהחלפת כרטיס מסך לבינוני, מה גם שבחרת שני משחקים כבדים מאוד, אין מנוס מלהחליף מחשב.

פורסם
  • מחבר

יש לי 4 גיגה די די אר 3 אם אני לא טועה

פורסם

אין מצב שיש לך ddr3 עם core 2 duo.

בכל מקרה, זה לא ממש משנה למשחקים..

4GB זה המינימום.

באשר לכרטיס המסך - היה לי אותו והוא גימגם אפילו במשחקי כדורגל של אחי כמו PES/FIFA

פורסם

בטח שיש.

פורסם

באמת? כי לי יש core 2 quad q6600 עם ddr2.

פורסם

זה מה שנקרא כרטיס מסך של Seconds Per Frame :)

פורסם
  • מחבר

טוב חברים עשיתי UPDATE לכרטיס מסך שיניתי את המחשב לבצועים הכי טובים נראה מה יצא ...

אני לא גיימר גדול פשוט חופש מהעבודה אז בא לי לשחק קצת , מקווה שאצליח להחיות את השרמן (טנק מיושן) .

אבל תודה מראש על המענה המהיר !!!

שנה מעולה וגמר חתימה טובה ....

פורסם

הוא לא כתב איזה לוח יש לו, אבל הנה דוגמא ללוח לסוקט 775 עם DDR3:

http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4459

במעבדים שקדמו ל Core i בקר הזיכרון היה על הלוח, ולכן התמיכה בסוג זיכרון הייתה תלויה בלוח עצמו...

בקשר לעניין עצמו - בין אם אתה רק מחליף כרטיס מסך או קונה מחשב חדש, אתה צריך כרטיס מסך חדש בכל מקרה בשביל לשחק במשחקים הנ"ל. לכן אני מציע שתקנה כרטיס מסך טוב יותר ותראה איך הוא משפיע על הביצועים. אם עדיין לא תהיה מרוצה - תשדרג את המחשב (במקרה שלך תצטרך לוח ומעבד ואולי גם ספק חדש, בזיכרון הנוכחי כנראה תוכל להמשיך להשתמש) או תקנה מחשב חדש לגמרי (בלי כרטיס מסך), ופשוט תשתמש בכרטיס המסך החדש שתקנה.

פורסם

איתן, למי אכפת מה יש לך? התמיכה תלויה בלוח. יש לוחות של DDR2 ויש של DDR3 למעבדים הללו.

פורסם

מה זה למי אכפת?

אם היה לי מעבד מאותה סדרה (core 2), זה לא בלתי הגיוני להניח שגם מדובר באותם סוגי זכרונות לפי החשיבה של היום.

smalul הוכיח לי בצורה מפורטת וקוהרנטית את טעותי.

אני ממליץ לשמור על תרבות הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים