עבור לתוכן

עזרה בבחירת טלויזייה

Featured Replies

פורסם

שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב

פורסם

תשמע, יש לי בבית פנסוניק בת חצי שנה ורואים בה סבבה. אבא של אשתי קנה לפני חודשיים את הפיליפס 6007K או 6008K אחת מהשניים לא זוכר בידיוק ורואים בה פשוט סוף הדרך, עוקפת את הפנסוניק שלי בסיבוב. באמת איכות תמונה מדהימה. שני הדגמים כמובן 55" ונכנסים לך בתקציב. כמובן ששתיהם smart tv וקיים חיבור wifi מובנה. אני היום לא הייתי חושב פעמיים והולך על הפיליפס.

פורסם

יש באמת את הפיליפס כמו שהוצא לך פה שהן אחלה טלויזיות, רק שים לב אם אתה הולך לחנות של היבואן (שקם אלקטריק) הם מכוונים את הטלויזיות שלהם ככה שיראו טוב בפיליפס ורע בכל השאר, התצוגה שם היא לא מדד טוב.

אופצייה אחרת זה סאמסונג UA50F6400, את הדגם הספציפי הזה עוד לא יצא לי לראות אבל כן ראיתי את הדגם הקודם שמקביל לו וזו טלויזיה מצויינת.

ואפשרות אחרונה, טלויזיות של שארפ... אני קניתי לפני שנה טלויזיה וראיתי בין היתר את הסאמסונג למינהם וגם הפיליפס, אבל הכי אהבתי את השארפ, איכות תמונה שלדעתי עוקפת בהרבה את השאר ביחס למחיר.

במקומך הייתי כנראה הולך על השארפ (אחרי שהייתי מתרשם בתצוגה) כי לא רק שהיא מצויינת, אתה גם מקבל באותו מחיר עוד 5 אינץ, בתקציב שלך תוכל לקנות 60 ולצאת עם עודף.

מה שכן, עברית וסמארט זה לא הצד החזק שלה (שלדעתי גם ככה מיותר)

בהצלחה ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות אפשר לתת לינקים לטלוזיות של פיליפס? אגב, חשבתי אם כבר בכיוון סמסונג ללכת על הדגם הזה: Samsung UA55D6400

פורסם

הדגם הזה של סאמסונג ישן ואני בספק אם תוכל למצוא אותו... מה גם שאני לא חושב שיש לו יתרונות, אבל לא יודע להגיד בדיוק.

פיליפס:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824390

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים ההבדל בין הסמסונג שנתתי לבין הפיליפס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים