עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

ראיתי את שני הכרטיסים , ה5900 יותר טוב ואין כאן על מה לדבר בכלל.... האמתי שעם פילטרים הם כמעט אותו דבר אבל , כאשר פילטרים אינם מופעלים ה5900 בערך פי כמה וכמה יותר טוב! וגם פוטנציאל הOC שלו יותר גבוהה... העליתי 100MHZ לזיכרונות שלו כדי לקבל FX5900(בערך) והתוצאות היו מעולות! 5100נקודות ב3dmark03 והראדאון נפל ממנו גם בפילטרים אחרי OC....

אני מאוד ממליץ על ה5900XT מניסיון , אני לא אומר ש9600XT כרטיס גרוע... הוא כרטיס מעולה והייתי רוצה אחד כזה(אין לי תכסף) אבל נוחכתי לדעת שגם ה5900XT טוב ואפילו יותר מה9600XT... האמתי , ראיתי גם 9800NP ו9800PRO אצל חברים , את ההבדל לא הרגשתי! בכלל! חוץ מכך שבבנצ'ים הפרו קיבל טיפה יותר , שניהם היו אותו דבר במשחקים ולא הרגשתי דבר , ועם OC ממש קטן הצלחתי להביא את ה9800NP לפרו....

פורסם

אני עם Sapphire Radeon 9600XT ואני ממש מרוצה ממנו למרות שהקירור בו חרא ואני לא קיבלתי האלף לייף 2 כי לפי מה שהבנתי ולא מהחנות שקניתי בה זה ש רק ארה"ב וקנדה מקבלות HL2 אז אם מישהו קיבל שיגיד כי אני לא. הביצועים שלו נהדרים על איכות מקסימלית בכמעט כל משחק חדש, לא חברה רמאית בבנצ'מרקים ובדרייורים שלה כמו NVIDIA שעשתה כך לפני כמה זמן, ATI בד"כ יותר טובים ב-DX9 אבל כך בחשבון שיש עדיין כמה משחקים בודדים שלא יפעלו טוב בגלל שזה ATI למרות שעכשיו ATI משתלטת על השוק ועברה את NVIDIA.

ה-TVOUT גם נהדר הרבה יותר טוב מהג'יפה 4 אם איכס שהיה לי. שים לב שה-5900XT נופל לקטיעות גרועות יותר משל הרדיאון אם הוא נופל ויש משחקים כמו מקס פיין 2 שהרדיאון מנצח בהם באופן מוחלט. אני מציע לך להסתכל בבדיקות לפני הקנייה, משני הכרטיסים תהיה מרוצה זה בטוח אז תקנה ותתחיל לשחק! 8)

חבר שלי קנה אותו כרטיס רק של GigaCube והוא קיבל תלוש להאלף לייף 2

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים...

תודה רגה על כל המידע הזה אבל...

אני אומנם מבין משהו... אבל עדיין לא מבין את מה שאמרתם...

כך שאם מישהו יכול בבקשה לתמצת לי את כל הנאמר למישפט שניים

ושורה תחתונה לגבי כרטיס מסויים שיהיה טוב גם לOC

אני יודה לו מעוד :)

שוב תודה מראש, חן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים