עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל....

אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב..

המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים...

תודה מראש :) חן.

פורסם

radeon 9600 xt .

שווה כל שקל .

פורסם

radeon 9600 xt .

שווה כל שקל .

תגיד לי מה אתה בסדר?... אל תקשיב תיקח את ה 5900xt שהביצועים שלו אוכלים את הרדאון 9600xt בסך הכל 150-200 שקל יותר... עדיף לך כי הוא גם יחזיק לך יותר

פורסם

כן, אבל אם איכות התמונה יותר חשובה לו מביצועים, הייתי הולך בכל-זאת על ה9600XT.

פורסם

אבל במשחקים הGFFX5900XT יכול להחזיק יותר פילטרים, ואז יוצא שאיכות התמונה של ה5900XT טובה יותר..

בתכלס, הR9600XT טוב יותר בשיידרים אבל המשחקים של היום (ואפילו בעתיד) לא משתמשים בכל כך הרבה שיידרים לכן עוד פעם ה5900XT מוביל, בעתיד תיהיה טיפה בעיה, אבל ה5900XT חזק מספיק כדי להתמודד איתם טוב, מה גם שהוא OCer לא רע.. ;)

פורסם
  • מחבר

אז הבנתי שאתם ממליצים על ג'י-פורס 5900XT ?

מה זה בכלל הXT ??

והכרטיס צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד בשנה בלי שידרוג רצוי יותר....

אולי אני מבקש יותר מידי ?

גם ביצועים גבוהים במישחקים וגם שיחזיק יחסית הרבה זמן...

עד עכשיו ככה זה היה

אז מה עדיף רדאון או GF ? ???

פורסם

לידיעתך ה GeForce FX 5900XT עולה לפחות 1200 ש"ח.. זה קצת קפיצה מהתקציב שלך.

אבל באיזור ה 1070 תוכל לקנות Radeon 9600 XT, שביצועיו פחות טובים, אבל עדיין מצויינים יחסית למחירו.

פורסם

לידיעתך ה GeForce FX 5900XT עולה לפחות 1200 ש"ח.. זה קצת קפיצה מהתקציב שלך.

אבל באיזור ה 1070 תוכל לקנות Radeon 9600 XT, שביצועיו פחות טובים, אבל עדיין מצויינים יחסית למחירו.

זה לא לגמרי מדויק.

ב"למיר מחשבים" שמפרסמים את עצמם כאן באתר, ה- 5900XT עולה 1142 ש"ח של חברת 3D CLUB.

אני אישית הייתי הולך על האלבטרון כי הוא מגיע עם סינק יותר עצבני וגם קירור פאסיבי לזכרונות (כלומר תגיע רחוק יותר עם OC).

1) זה בול נכנס לתקציב שלך (אחרי החריגה שהסכמת לה...)

2) הוא חזק הרבה יותר מה 9600XT (שניתן להשיג היום ב 950 ש"ח http://www.mardanit.co.il/categ.phtml?id=7&rv3=1&prodid=17485)

HF

פורסם

לדעתי כדאי לך ללכת על ה- 9600 XT אם אתה רוצה שיחזיק לך להרבה זמן. הביצועים שלו די טובים כל המשחקים אמורים לפעול אצלך חלק בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים של 4X ואתה גם מקבל איתו תלוש ל- Half Life 2 שהוא יצא, לא שזה כל כך משנה אבל עדיין זה יתרון מסוים.

פורסם
  • מחבר

OK אז מה שורה תחתונה נגיד עד 1100 מקסימום סופי

כרטיס אם ביצועים טובים ואפשרות לOC בשלב מאוחר יותר להמשך ביצועים טובים

או GF5700FX ?

איזה חברה עדיפה יותר ? (זה משנה?)

פורסם

GFFX5900XT של Club 3D ב1142 ש"ח בלמיר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

אבל הייתי רוצה יותר מדעה אחת אם אפשר...

אז עוד מישהו ? יש עוד הצעות ?

כרטיס מסך חזק אם שיהיה גם אוברקלוק טוב בסופו של דבר

עד 1100

שוב, תודה מראש, חן.

פורסם

אין לך מה לדאוג, הוא OCer מעולה וגם בלי OC הוא חזק מאוד.

תתחדש :)

פורסם

הנה דעה נוספת:

GFFX5900XT של Club 3D ב1142 ש"ח בלמיר.

אחי, אין פה מה לחשוב הרבה, NVIDIA ירו לעצמם כדור ברגל עם ה 5900XT - אין שום סיבה לקנות 5700 אולטרה או לא, וזיכרונות מהירים בטירוף...למה ?

כי ה 5900XT עובד ברוחב פס 256 ביט ולא 128 כמו ה 5700. וזה מה שעושה את כל ההבדל

פורסם

אני עם Sapphire Radeon 9600XT ואני ממש מרוצה ממנו למרות שהקירור בו חרא ואני לא קיבלתי האלף לייף 2 כי לפי מה שהבנתי ולא מהחנות שקניתי בה זה ש רק ארה"ב וקנדה מקבלות HL2 אז אם מישהו קיבל שיגיד כי אני לא. הביצועים שלו נהדרים על איכות מקסימלית בכמעט כל משחק חדש, לא חברה רמאית בבנצ'מרקים ובדרייורים שלה כמו NVIDIA שעשתה כך לפני כמה זמן, ATI בד"כ יותר טובים ב-DX9 אבל כך בחשבון שיש עדיין כמה משחקים בודדים שלא יפעלו טוב בגלל שזה ATI למרות שעכשיו ATI משתלטת על השוק ועברה את NVIDIA.

ה-TVOUT גם נהדר הרבה יותר טוב מהג'יפה 4 אם איכס שהיה לי. שים לב שה-5900XT נופל לקטיעות גרועות יותר משל הרדיאון אם הוא נופל ויש משחקים כמו מקס פיין 2 שהרדיאון מנצח בהם באופן מוחלט. אני מציע לך להסתכל בבדיקות לפני הקנייה, משני הכרטיסים תהיה מרוצה זה בטוח אז תקנה ותתחיל לשחק! 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים