עבור לתוכן

משקפי שמש - ספורט ובכלל - Oakley or Rudy project?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב.

אשמח לדעתכם בנושא

אריאל

פורסם

כל המשקפי שמש פחות או יותר אוטו קקי..עד שלא יהיו עדשות עם גורילה גלאסס אין מה לדבר.

קנה במחיר של אוקלי אחד 5 זוגות של משהו פחות ממותג ותדאג פחות אם הן יפלו לך

פורסם

Oakley ו Serengeti איכותיות מאוד. לספורט / נהיגה יש לחפש עדשות מקוטבות ("Polarized"), עם עדיפות לצבע עם גוון אדום להגדלת הקונטרסט. בעקרון זה מאפשר לראות דברים בצורה חדה יותר. את Rudy אני לא ממש מכיר.

פורסם

אני לא מומחה גדול בתחום, אך אשתף אותך בניסיוני:

היו ברשותי משקפי אוקליי (Oakley flack jacket iridium) במשך כחמש שנים, מהם הייתי מרוצה מאוד; מפעילות לחץ אחיד על הראש, אטמו לי אישית את העיניים בצורה מעולה וישבו בנוחות על האף.

למרות זאת, עם הזמן הגומי אשר מרכיב את כריות האף וחלק מהמסגרת אשר נח מעל לאזניים החל להתפורר ואף הפך לדביק - הביא את המשקף למצב בלתי עניד בעליל!

כפועל יוצא, לפני כחודש רכשתי משקפיים חדשות מבית רודי פרוג'קט ( Rudy project - Rydon), הפעם, בעלי עדשות מקוטבות.

רשמיי הראשוניים, לאחר עשרות שעות נהיגה ואפילו טרק של שבועיים בפירנאים, כדלקמן; נוחות מאוד - במיוחד לאחר התאמת צורת המסגרת לצורת הראש, לא מרגיש לחץ בשום נקודה. בנוסף, ואולי החשוב ביותר, העדשות האיכותיות משקפות בפניי עולם חד יותר ובעל פחות סינוורים, תענוג.

אך לצערי, המשקפיים לא אוטומות את העין שלי מכל הזויות בצורה מלאה, ואני "זוכה" לקבל קרני שמש ממספר פתחים. קצת מעיק, אך השפיע בעיקר בטרק ופחות בנהיגה.

תתחדש ובהצלחה.

פורסם

יש לי Rudy כבר למעלה מ10 שנים, מרוצה מכל רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים