עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-2500 ש"ח לשימוש משרדי ולצפיה בסרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח.

שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080.

עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום.

תודה מראש,

יוסי

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עבודה משרדית, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחוברו 2 מסכים - מסך LG בחיבור DVI, ובמקביל טלויזיית LG 47" ב-HDMI. חשוב שכרטיס המסך ידע לתמוך בתצוגה של 2 המסכים במקביל.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכל הציוד ההיקפי. כל מה שבתוך המארז - נדרש. לרבות קורא כרטיסים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא. הרכבת מחשב בחנות כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, רק לא מ-KSP או מ- IVORY. איזור המגורים - חולון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תמיכה ב- USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

הערה 1 - לא AMD. בבקשה לכלול מעבד i5 בלבד. יש לי מחשב נייד של dell עם מעבר i3, והוא בפתיחה של מס' תוכנות במקביל מקרטע.

הערה 2 - אני לא פוסל לרכוש מחשב מותג, אם כי לא בטוח לגבי אמינותו או לגבי כדאיות העסקה. אשמח אם תמליצו לי בנושא.

המון תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪808

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪348

מארז:

באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪159

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪456

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2308

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2262 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xkvbr6c2

זה בהתאם לדרישות, אין לי מושג למה הנייד שלך מקרטע ואני לא יודע מה המפרט המלא שלו, וזה גם תלוי באילו תוכנות אתה מריץ במקביל, אבל

קח בחשבון שגם מעבד דו ליבתי בסיסי עדכני יענה פה על הדרישות בלי בעיה.

-כולל לוח עם שני יציאות תצוגה האחת DVI והשניה HDMI ותוכל לחבר את שני המסכים במקביל.

-4 חיבורי USB3, שניים אחוריים ושניים קידמיים.

-קשיח 2TB לאיחסון סרטים ושאר התוכן.

פורסם
  • מחבר

מעולה! תודה רבה.

אגב, אני לא מכיר את החנות הזו, ניתן להזמין באתר? תוך כמה זמן זה יהיה מוכן לדעתך?

פורסם

אני מניח שזה תלוי במלאים של החנות, לי כמובן אין מושג אתה יכול לבדוק זאת מול החנות, להזמין דרך האתר אפשר כמובן.

מדובר בחנות זולה ואמינה שמוכרת היטב בפורום, אתה יכול לפנות למדור צרכנות שממוקם בתחתית הפורום למידע נוסף.

יש לציין שיש גם את החנות וולקום ששייכת לאותה החברה שממוקמת בחולון, אתה יכול לגשת עם המפרט הזה לשם גם כן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ברשותך יש לי שאלה נוספת - אשמח אם תוכל לענות.

מצאתי את המחשב הזה באתר walla shops.

אני חושב שהמעבד של הוא טוב יותר נכון?

חשבתי אולי לשדרג את הזכרון ל- 8GB, את הכונן הקשיח ל- 2T, ואת הלוח ללוח הזה כדי שיתמוך גם ב-HD.

על פניו המחיר כולל השדרוגים יוצא דומה למה שרשמת (2,218 ש"ח). האם זו עסקה משתלמת לדעתך? האם כדאי בכלל לרכוש מחשב מוואלה שופס?

פורסם

עזוב, אל תחפש הרפתקאות בוואלה שופס, זה לא המקום לקנות בו מחשבים. זה מפרט שמוצע גם בוולקום במאה שקלים פחות וצריך

לשנות את רובו.

בכל מקרה. שים לב שגם זה לא בחסד ואין אחריות מלאה על רוב חלקי המחשב כמו ברכישה בחנות (השירות ניתן

ע"י וולקום) אך עדיין, לרוב המערכת צריכה להיות אחריות של 3 שנים ולא שנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים