עבור לתוכן

אלוהים !!!!! ראיתם כמה אוניות מלחמה "רוסיה" שמה לידנו ?

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה. זו אפילו לא באמת "מפה", אלא רשימה של כל האוניות שהביאו לאזור של סוריה ששמו על רקע מפת חלקו המזרחע של הים התיכון.

פורסם
  • מחבר

רוסיה תעזור לסוריה כשאמריקה תתקוף ?

נערך על-ידי תושב העיר

פורסם

ככל הנראה, אבל לדעתי לא, הם סתם עושים שרירי הרתעה, אבל לא יסתבכו במלחמה עם ארה"ב רק בשביל לקוח נשק שהוא דיקטטור כושל.

אבל הם לא נגדנו, כלומר, הם מסייעים לאוייב שזה בעקיפין נגדנו. לא מבין למה כותרת היסטרית, לרוסיה אין סיבה לגעת בנו, ולהסתבך סתם.

פורסם

זה כולה כמה סירות מה אתה נלחץ ?

פורסם
  • מחבר
זה כולה כמה סירות מה אתה נלחץ ?

חחחחחחחחחחחחחחח נפלתי על הרצפה כשקראתי את זה

סירות דייגים נכון חחחחחח

פורסם

כן , זה נאמר בטון מצחיק , אבל למה אתה מצפה ?

פורסם

רוסיה לא מטומטמת להתחיל מלחמת עולם בגלל סוריה

ובמיוחד שהם יודעים שבמקרה כזה ,רוב אירופה תלך עם ארצות הברית

אין כבר את ברית המועצות ,גרמניה היום תלך עם המערב (במלחמת העולם השניה תקפו את רוסיה אחרי תקופה של שלום בינהם )

צרפת ,בריטניה ,איטליה ,אפילו טורקיה במקרה הזה ילכו עם ארצות הברית במקרה כזה

סין לא תיצתרף ,פשוט כי הכלכלה שלה מתבססת המון על ארצות הברית

בקיצור ,אני לא היתי מפחד ,אירן וסוריה יכולות להפחיד עם מלחמת עולם שלישית ,אבל זה בולשיט

פורסם
אני לא מביו משהו !! הם נגדנו ?!?!?!

מפת האוניות בלינק

http://rotter.net/forum/scoops1/47769.shtml?utm_source=finance.sponser.co.il&utm_medium=ticker

כמובן שהם נגדנו

מדובר במדינה פרו ערבית מובהקת שתומכת במדינות כמו סוריה ואיראן

גם בנשקים (טילי S300), גם בידע (תוכנית הגרעין האיראנית לא הייתה קיימת ללא עזרתה של רוסיה) וגם מישור הדיפלומטי (בטלת וטו במועצת הבטחון)

פורסם

זה משחק מעצמות, כל אחת רוצה להראות למי יש את השליטה באזור.

יש אפשרות סבירה שזה יהפוך למלחמה בין ארצות הברית לרוסיה בהמשך (אם ארה"ב תתקוף בסוריה).

פורסם

כן, הם נגדנו. לא, הם לא יעשו כרגע שום דבר גרנדיוזי כי פשוט לא יצא להם מזה שום דבר טוב. ממשלת רוסיה תמכור את הסבתא שלה בשביל כסף, כל עוד לא יוצא לה מזה שום הפסד ממין זה או אחר. כן יש מה להפסיד, ולקוח קטן כמו אסד ממש לא שווה את הסיכון, מה גם שאם יפול אסד, סיוע לו יביא לאיבוד כל ההשפעה הרוסית בסוריה, ואפילו להתנגדות לרוסיה באופן כללי.

אז מה עושים במצב כזה הרוסים? הרבה רוח ושרירים, קצת פוזה, להוכיח שהם כוח שקול לאמריקה, ויאללה הביתה.

פורסם

חוץ מזה שיש שם רק סטי"ל אחת ומשחתת אחת. השאר לא באמת אמורות לעניין אותך.

פורסם

רוסיה לא נגדנו ולא בעדינו בדיוק כמו שהיא לא בעד ולא נגד איראן...

האמת שבעניין סוריה, רוסיה היא בעל ברית נהדר! לפחות היא נלחמת על כך שאלקעידה לא תשתלט על סוריה, לדאבונו, של המחבל אובאמה.

אני די בטוח שארצותהברית לא תעשה שטות ותלחם בסוריה ואם היא כן תעשה את זה, אני מקווה שילמדו אותה לקח מספיק גדול, עם מספיק הרוגים שעד היא תחדל מלהיות פאקטור.

פוטין רוצה לעשות שרירים אז הוא שם אוניות, אם הוא היה רציני בעניין, הוא היה שם יותר "סירות" אבל למען האמת, אי לא יודע איפה שאר הציים של רוסיה נמצאים כרגע.. אז באופן תיאורטי.. יש מצב שאנו מתקדמים למלחמה. כך או כך, אירופה לא תקח חלק בדיוק כפי שהיא לא לקחה חלק באף מלחמה מאז מלחמת העולם השנייה ואם רוסיה תחליט להתקיף את ישראל.. ובכן אין לנו סיכוי עם ארה"ב או בלעדיה..

פורסם
רוסיה לא מטומטמת להתחיל מלחמת עולם בגלל סוריה

ובמיוחד שהם יודעים שבמקרה כזה ,רוב אירופה תלך עם ארצות הברית

אין כבר את ברית המועצות ,גרמניה היום תלך עם המערב (במלחמת העולם השניה תקפו את רוסיה אחרי תקופה של שלום בינהם )

צרפת ,בריטניה ,איטליה ,אפילו טורקיה במקרה הזה ילכו עם ארצות הברית במקרה כזה

סין לא תיצתרף ,פשוט כי הכלכלה שלה מתבססת המון על ארצות הברית

בקיצור ,אני לא היתי מפחד ,אירן וסוריה יכולות להפחיד עם מלחמת עולם שלישית ,אבל זה בולשיט

כמה שטויות בהודעה אחת...זה מזכיר בחור אחד פה בפורום שקראו לו קרירין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים