עבור לתוכן

ירידות FPS מאסיביות

Featured Replies

פורסם

כבר נשבר לי מזה, קניתי מחשב חדש, שלפי כל התוכנות שבודקות ביצועים (כולל systemrequirementslab) אני אמור להריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על ההגדרות הגבוהות ביותר עם 60+ FPS, אבל המצב האמיתי הוא שאני מריץ משחקים (כמו רומא 2 שיצא עכשיו) על ההגדרות הכי גבוהות רק ב40-8 FPS, הגעתי ל8 FPS!!

הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, ולפי ווינדוס אפדייט גם האחרים, אין לי מושג מה לעשות, האם הציפיות שלי מהמפרט גבוהות מדי?

הנה הוא:

כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 690 GTX

מעבד: INTEL CORE QUAD 6MB I5 4670 3.4 GHZ

זיכרונות: RJ X G.SKILL 2X4 DDR3 1600MHZ

קירור למעבד: CORSAIR H80I

ספק: ENERMAX NAXN 750 W

דיסקים קשיחים:

SAMSUNG 840 PRO SATA3 128 SSD

2TB S3 7200 64MB SEAGATE

פורסם

טוב אז נתחיל מזה שתעשה סריקה עם spybot search and destroy תעשה סריקת וירוסים עם האנטיוירוס שלך כדי לראות שאין לך איזה רוגלה שמעמיסה על המעבד, כמו כן תבדוק טמרפטורות מעבד וכרטיס מסך לראות שאין איזה חריגה שגורמת לנפילות....אם זה ימשיך הייתי ממליץ להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך באמצעות driver fusion והתקנתו מחדש אחרי הסרה מלאה...בכל מקרה תעדכן מה נסגר כדי שנוכל להציע עוד פתרונות בהתאם...

פורסם
  • מחבר
טוב אז נתחיל מזה שתעשה סריקה עם spybot search and destroy תעשה סריקת וירוסים עם האנטיוירוס שלך כדי לראות שאין לך איזה רוגלה שמעמיסה על המעבד, כמו כן תבדוק טמרפטורות מעבד וכרטיס מסך לראות שאין איזה חריגה שגורמת לנפילות....אם זה ימשיך הייתי ממליץ להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך באמצעות driver fusion והתקנתו מחדש אחרי הסרה מלאה...בכל מקרה תעדכן מה נסגר כדי שנוכל להציע עוד פתרונות בהתאם...

בסדר, סידרתי את זה, שיחקתי קצת עם הלוח בקרה של NVIDIA והתקנתי את הדרייבר בטא שלהם, עכשיו המשחקים שבקושי עובדים לי הם TWR2 וARMA 3 שהם לא משחקים מושלמים עדיין, נקווה שהם יתקנו את המשחקים ואז הFPS יהיה נורמאלי 80+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים