עבור לתוכן

אילו שירותי WIN7 אולטמייט אפשר לבטל ?

Featured Replies

פורסם

אני בטלתי כמה ואני רוצה לבטל עוד , כי לפני עדכון עדכוני ווינדוס המחשב תפקד מהר יותר מאשר אחרי .

ככה שהמחשב שלי יכול להיות מהיר יותר מימה שעכשיו.

אז אני אשמח לקבל שמות של שירותים שאני יכול לבטל , ואם אפשר בבקשה תפרטו על השירות ,מה הוא עושה .

תודה רבה

פורסם

WIN7, זאת המערכת שלך, אם תבטל אותה תדפוק את המערכת... תעשה חיים.

פורסם

אתה ממש נהנה להילחם בטחנות רוח?

אם כן, אז למה לערב את הפורום?

פורסם

כל השטויות הללו רלוונטיים למחשבים בני 7+ שנים, כאשר מעבדים היו הרבה יותר איטיים וזכרון פנימי היה יקר פי 10.

יש לך מחשב מודרני עם 4GB או יותר זכרון? כל זה חסר משמעות. אין לך מספיק זכרון למה שאתה מריץ? תשדרג זכרון במקום לנסות לחסוך 100-200MB גג מצריכת הזכרון ע"י ביטול שירותים.

פורסם

אני פשוט בהלם... ניסית לפחות להבין על מה הכתבה מדברת?

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי נחשב ישן ,כן יש לי 4GB ראם אבל המעבד הוא E5200

לא היה לי מושג כי בכתבה הוא לא ציין שזה למאבדים ישנים.

יבגני אני לא יודע מה יש לך נגדי

אבל הינה

במערכת ההפעלה מופעלים הרבה יישומים ותוספים אשר לא נמצאים בשימוש. הרבה אפקטים שגונבים מהערכת משאבים

ו

גורמים למחשב לעבוד לאט

.

פורסם

^ אז תחזור ל-XP

פורסם

E5200 הוא ממש לא ישן. פנטיום 4 הוא ישן.

אם יש לך בעיית איטיות, זה ממש לא בגלל שירותי וינדוז, אלא בגלל שרץ לך זבל אחר במערכת. או בגלל ש 4GB לא מספיקים לשימושך ואז גם אם תעצור שירותים ותפנה 100MB זה לא יעזור בדבר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי , שאני לא מתמצא בזה כמוכם , אז בתור אחד כזה הוא ,מאמין בכוחות קסם , שהמערכת תעבוד טוב יותר אחרי הפעולות האלו , אבל אין באמת מושג למה.

את אמת 4 באמת לא מספיק לי ! אבל בגלל שאני חושב שלא מספיק לי , אני מפחית כרטיסיות (8 מקסימום ) לא משאיר דברים פתוחים סתם.

לפי מנהל המשימות ,אין לי ממש מושג מה זה אומר , אני רק מנחש שהמאוחסן זה משמערכת וכל מה שמסביב לוקח , לא ממש מבין את זה .

סה"כ 4084

מאוחסן 1119

זמין 2235+-

פנוי 1206+-

והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש ואחרי עדכון עדכוני ווינדוס, הורגשה תגובה פחות מהירה .זה מורגש אחרי שני נסיונות (פעמיים התקנה של מערכת הפעלה )

פורסם

תנסה את Soluto אולי זה יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים