פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים אני עדיין בעד זאוס מחשבים. משדר עוצמה. וגם, אם כבר Z-Tech (שנשמע טוב בעיני) יכול להיות Zeus-Tech.
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים PCTop TipTop Jetwork (כמו Network רק על טיל ) אגב השם לא חייב בהכרח להיות עם קונוטציה של מחשבים/תקשורת/טכנולוגיה. לדעתי זה סתם מגביל ואפילו נשמע מאולץ עובדה שיש הרבה חברות מובילות עם שם שלא קשור, למשל IVORY (שנהב) נערך 2013 בספטמבר 812 שנים על-ידי avilavi
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים מחבר אני עדיין בעד זאוס מחשבים. משדר עוצמה. וגם, אם כבר Z-Tech (שנשמע טוב בעיני) יכול להיות Zeus-Tech. ארוך מדי לטעמי. PCTopTipTop Jetwork (כמו Network רק על טיל ) אגב השם לא חייב בהכרח להיות עם קונוטציה של מחשבים/תקשורת/טכנולוגיה. לדעתי זה סתם מגביל ואפילו נשמע מאולץ עובדה שיש הרבה חברות מובילות עם שם שלא קשור, למשל IVORY (שנהב) הכל אפשרי..צריך שם קצר, קליט שמביא חידוש מרענן לתחום. לא PC משהו ולא ראשי תיבות כאלה זה נדוש. Ztech פנוי ויש לי רעיון מדהים ללוגו! אשמח לדעת האם יש חברה כזאת כבר וזה לא משנה אם היא עובדת בתחום המחשבים או לא. כמובן שזה לא סופי ואני רוצה עוד רעיונות.... אין לי זמן זמן זמן..
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים מחבר http://www.ztech.co.il/ ztech לא טוב מכיוון שיש חברה העוסקת בתחום שנקראת z-tech . לצערי הרב זו אינה חברה פעילה דיברתי אתם במטרה שימכרו לי את הדומיין אך ללא הצלחה. בקיצור המלכה רק התחילה. מעניין מאין תבוא הישועה..אולי GodHelpMe PC
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים PCLUB PCITY PCREW PCOMPANY LANPC SUPER COMPUTER/S אגב הדומיין SC.CO.IL פנוי כמו שאמרו באחת התגובות מעלי, גם אני חושב שאפשר שם שלא קשור למחשבים (כמו לדוגמה אייבורי/שהם/ספיר וכו'). אחרי שיכירו אותך ותתפרסמי השם שלך כבר יהפוך למילה נרדפת למחשבים...
פורסם 2013 בספטמבר 812 שנים אני לא קראתי את חלק מהדפים ,אבל למה דווקא שמות באנגלית ? הרבה ישראלים גם ככה לא מבינים בתחום ,ולא מבינים את הקיצורים אני חושב על שמות כמו -מחשברונית ,ודברים בסגנון משהו ברור מצד אחד ,אבל עם יחוד מסוים מצד שני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.