עבור לתוכן

בעיה בניגון סרטים בוינדוס 8

Featured Replies

פורסם

היי,

כשאני מנסה לנגן סרטים בוינדוס 8 התוכנה קורסת ואני מקבל הודעה שלא ניתן להפעיל את הקובץ המבוקש (מצורפות תמונות).

הקבצים בסיומת .TS (סרט DVD) וגם .AVI ועובדים על וינדוס 8 בלי בעיות.

ניסיתי לפתוח את הקבצים עם כמה נגנים (VLC PLAYER, BS PLAYER, GOM PLAYER, WINDOWS MEDIA PLAYER).

בנוסף ניסיתי להתקין את חבילת המקודדים של שארק אבל גם זה לא צלח... http://www.filehippo.com/download_windows_7_codecs/

קראתי ברשת שהרבה אנשים נתקלו בתקלה הזו, ואנשים מעלים ספקולציות שמיקרוסופט חסמו את האפשרות לנגן סרטי DVD בוינדוס 8. אני יודע שזה שטויות כי בעבודה שלי יש לי מחשב עם וינדוס 8 והסרטים עולים שם בלי בעיות..

למישהו יש רעיון?

עוד מישהו נתקל בתקלה הזו?

תודה רבה!

פורסם

כל התוכנות (כולל VLC) קורסות לך באותה צורה, ועם אותה הודעת שגיאה כמו בתמונה? מוזר.

שווה לנסות לעדכן דרייבר לכרטיס מסך, זה אחד הגורמים שיכולים להשפיע.

הקבצים נמצאים על המחשב עצמו או על דיסק DVD "אמיתי"?

בנוגע לwin8 וDVD, יש "מהדורות" שונות עם ובלי תמיכה בניגון DVD (כך שמחשב אחר לא מוכיח כלום), אבל זה בכל מקרה לא אמור לגרום לקריסה, או להשפיע על תוכנות אחרות כמו VLC שמשתמשות רק בקודקים של עצמן ולא באלה של המערכת.

פורסם
  • מחבר

מתקבלת הודעה סטנדרטית של וינדוס שהתוכנה הפסיקה להגיב וצריך לסגור אותה...

הקבצים שאני מנגן יושבים על DOK ומדובר בקבצים בודדים (לא ספריות AUDIO TS ו VIDEO TS כמו בדיסק DVD אלא קובץ בודד).

אני אנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ואעדכן.

תודה רבה.

פורסם

אם כך, כשאתה קורא לזה DVD, למה? האם יש בזה תפריטים וכו'?

נסה להעתיק את הקבצים לדיסק קשיח פנימי ולבדוק אם הם עובדים אז (אני יודע שזה מוזר, אבל ידוע על באג דומה לזה).

נערך על-ידי yonizaf

פורסם
  • מחבר

לא אין תפריטים. אני קורא לזה DVD בגלל הסיומת .TS שבדרך כלל מופיע בדיסקים של DVD...

אם אני מנסה להפעיל את הסרטים מהמחשב לוקאלית התקלה עדיין קיימת.

עריכה:

התקלה הסתדרה לאחר העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך.

תודה!

נערך על-ידי ItachiSan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים