פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אם יש לי 2 מחשבים ברשת ומחשב אחד מסוגל להריץ משחקים ומחשב אחד ש.. לא כ"כ בלשון המעטה... האם יש אפשרות כלשהי שהמשחק עצמו ירוץ על המחשב החזק, אבל ישוחק על המחשב השני, דרך הרשת?
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אני יודע שראיתי סרטון שמישהו עשה את זה דרך תוכנת סיוע מרחוק..אבל זה היה דיי לאגי
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אתה מתכוון להזרמת משחק. יש כמה פתרונות כאלו אבל הם בעייתיים. עדיף לך כבר פתרון של HDMI OVER LAN וכדו'.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים אפשר להריץ 2 משחקים עם SoftXpand http://www.miniframe.com/solutions/home-users.html משהו כזה: אבל זה לא בטוח יעבוד על כל המשחקים. כנראה תומך ב Borderlands 2 Minecraft terraria Diablo 3 WoW CS: Source Need for Speed: The Run לפי זה: נערך 2013 בספטמבר 412 שנים על-ידי Nihility
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים מחבר אני מחפש פתרון של הרצת המשחק עצמו על המחשב החזק ושישוחק על המחשב החלש, ושהתעבורה תיהיה אך ורק דרך הרשת... שהמחשב החזק יתן מהמשאבים שלו למען המשחק אבל ימשיך לעבוד בצורה רגילה
פורסם 2013 בספטמבר 612 שנים חשבתי שאתה רוצה לשחק על שני המחשבים ביחד. נערך 2013 בספטמבר 612 שנים על-ידי Nihility
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.