עבור לתוכן

מתלבט בין מכונת תספורת יקרה...

Featured Replies

פורסם

אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה

פורסם

אומר לך את האמת, אני משתמש כבר מעל 10 שנים במכונה של פנסוניק נטענת לדילול הזקן ולתספורת פעם בה.

יש לי חבר ספר שעובד גם עם מאוזר וגם עם פנסוניק, הוא אוהב לעבוד יותר עם הפנסוניק ואני מסכים איתו.

ניסיתי לדלל את הזקן עם המאוזר ושמתי לב למשהו, הרי כאשר אני מדלל את הזקן אני לא משתמש במתאמי פלסטיק ונותם לשיני המכונה לרוץ על העור

לדילול קרוב יותר, שמתי לב במאוזר שמרוב ששיני המכונה חדות ושפיציות הן נינעצות בעור ולכן לא הצלחתי ממש לדלל איתה את הזקן(לא נוח).

פורסם
  • מחבר
אומר לך את האמת, אני משתמש כבר מעל 10 שנים במכונה של פנסוניק נטענת לדילול הזקן ולתספורת פעם בה.

יש לי חבר ספר שעובד גם עם מאוזר וגם עם פנסוניק, הוא אוהב לעבוד יותר עם הפנסוניק ואני מסכים איתו.

ניסיתי לדלל את הזקן עם המאוזר ושמתי לב למשהו, הרי כאשר אני מדלל את הזקן אני לא משתמש במתאמי פלסטיק ונותם לשיני המכונה לרוץ על העור

לדילול קרוב יותר, שמתי לב במאוזר שמרוב ששיני המכונה חדות ושפיציות הן נינעצות בעור ולכן לא הצלחתי ממש לדלל איתה את הזקן(לא נוח).

התלבטתי בין שניהם גם לתספורת כי אני מסתפר כל שבוע...אז השאלה מה יוצר מומלץ מביניהם? וגם מה יותר נוח לקיצוץ של זקן

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב קניתי כבר את הפנסוניק היום er1611 עלתה לי 600 ש"ח...

השאלה אם לא כדאי להחליף אותה למאוזר 1871?

מה דעתכם? תודה על העזרה..

פורסם

אחלה מכונה תתחדש ותהנה איתה, המאוזר סתם טנק.

פורסם
  • מחבר
אחלה מכונה תתחדש ותהנה איתה, המאוזר סתם טנק.

תודה רבה יא גבר,שנה טובה וחג שמח :)

פורסם

שנה טובה וחג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים